Σε εξαιρετική φόρμα η Ιντεπεντιέντε

Σε εξαιρετική φόρμα η Ιντεπεντιέντε

Ξεχωρίζει πρόταση από την ανώτερη κατηγορία Αργεντινής.

Δράση με αξία για προγνωστικά σήμερα (24/09) έχουν τα πρωταθλήματα στη Λατινική Αμερική. Ξεχωρίζει πρόταση από την ανώτερη κατηγορία Αργεντινής.

*21η αγωνιστική

*Goal/Goal & Over 2.5 ήρθαν οι 5/7 πρόσφατες συναντήσεις των δύο ομάδων.

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στην Ουνιόν Σάντα Φε. Πήρε τη νίκη με γκολ του Ρομέρο στο 46’.

Επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο και πέρασε νικηφόρα απ’ τη Σάντα Φε κερδίζοντας 1-0 την Ουνιόν. Περισσότερο κινδύνεψε στο πρώτο ημίχρονο, η αντίπαλος είχε δύο καλές ευκαιρίες, η μία κατέληξε στο δοκάρι. Βρήκε δίχτυα με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου η Ιντεπεντιέντε, έγινε καλό παιχνίδι στη συνέχεια, χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, θα μπορούσε να ισοφαριστεί ή και να τελειώσει νωρίτερα το ματς.

Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την Ιντεπεντιέντε, είχαν προηγηθεί το εντός έδρας 3-0 επί της Αλντοσίβι και το διπλό στη Σαρμιέντο (1-2), είναι πρακτικά αδιάφορη στο πρωτάθλημα (δεν προλαβαίνει να μπει στη 10άδα), θα κοιτάξει να πλασαριστεί καλύτερα στην τελική βαθμολογία και να βελτιώσει τον μέσο όρο της.

Από “χειροπιαστούς” στόχους της έχει απομείνει το Κύπελλο, την ερχόμενη Τετάρτη παίζει στην ουδέτερη Ρεσιστένσια με την Ταγέρες στα προημιτελικά και θέλει να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου για να εξασφαλίσει την έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Παραμένει τραυματίας ο φορ Φερέιρα, τραυματίστηκε και θα λείψει ο φορ Φερνάντες. Σε διεθνή καθήκοντα λείπει ο βασικός γκολκίπερ Σόσα. Επιστρέφει ο χαφ Σονιόρα.

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*2-3 γκολ τα 7/9 τελευταία παιχνίδια.

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 3/4 πρόσφατα παιχνίδια.

ΝΙΟΥΕΛΣ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-0 από τη Σαρμιέντο. Δέχθηκε το γκολ στο 58’.

Προσγειώθηκε απότομα και μπήκε τέλος στο σερί νικών μετά το εντός έδρας 1-0 απ’ τη Σαρμιέντο. Παρατάχθηκε ξανά με πολλές απουσίες, δεν έβγαλε την ίδια ενέργεια με τα προηγούμενα παιχνίδια, δεν απείλησε όσο χρειαζόταν την αντίπαλη εστία, από ένα στημένο δέχθηκε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και στο υπόλοιπο του αγώνα δεν βρήκε τρόπο να επιστρέψει στο ματς.

Επιστροφή στις ήττες για τη Νιούελς, είχαν προηγηθεί τρεις νίκες κόντρα σε Βελέζ (0-1), Χιμνάσια Λα Πλάτα (2-0) και Αλντοσίβι (1-2), βρίσκεται μέσα στις θέσεις που οδηγούν στο Σουνταμερικάνα, δεν έχει εξασφαλίσει εισιτήριο, αλλά είναι εκ των φαβορί.

Συνεχίζει με υπηρεσιακό δίδυμο, ενώ η διοίκηση “ψάχνεται” να βρει τον αντικαταστάτη του Σανγκινέτι, με τους υποψήφιους προπονητές να είναι πάρα πολλοί και να έχουν φτάσει το διψήφιο νούμερο. Υπάρχουν κάποιες σημαντικές επιστροφές στην αποστολή, όπως αυτές των Μακάνιο (γκολκίπερ), Λέμα (αμυντικός), Φερνάντες (μέσος), Μέντες (μέσος) και Πέρες (μέσος). Εξέτισε ο χαφ/αρχηγός Σφόρτσα, σε διεθνή καθήκοντα απουσιάζει ο επιτελικός χαφ Ρεάσκο.

ΝΙΟΥΕΛΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2.5 τα 4/6 πρόσφατα παιχνίδια.

*N/G τα 4/6 τελευταία ματς.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Σε φουλ φόρμα η Ιντεπεντιέντε, έρχεται από τέσσερις νίκες, έχει να σκεφτεί το παιχνίδι Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, ωστόσο η Νιούελς συνεχίζει να παίζει με πολλές απουσίες και πάνω απ’ τις πραγματικές της δυνατότητες. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλη την ανάλυση του ματς καθλως και όλων των αναμετρήσεων σήμερα εδώ:

https://www.betarades.gr/intepentiente-nioyels-olnt-mpois/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ