Ολυμπιακός-Καραμπάχ με Μπιέλ και 7.00

Ολυμπιακός-Καραμπάχ με Μπιέλ και 7.00

Με κίνητρο και Μπιέλ ο Ολυμπιακός για το τρίποντο κόντρα στη Καραμπάχ! Ανάλυση και προγνωστικά.

Σε περίοδο συνεχόμενων υποχρεώσεων μπαίνει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται την Καραμπάχ στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’ για την 3η αγωνιστική στο Group G του Europa League. Οριακό παιχνίδι για τους ‘ερυθρόλευκους’, που βρίσκονται χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση του ομίλου.

Στην πρεμιέρα λύγισαν στις καθυστερήσεις απέναντι στη Ναντ και ακολούθως δεν μπόρεσαν να προβάλλουν αντίσταση στη Φράιμπουργκ. Η υπόθεση πρόκριση έχει δυσκολέψει πολύ και το τρίποντο απέναντι στους Αζέρους κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη.

Διαβάστε επίσης: Η αλήθεια για Μέσι και Μπαρτσελόνα

Τα σημάδια απέναντι στον Ατρόμητο ήταν πάντως ενθαρρυντικά για τον Μίτσελ και τους παίκτες του. Το τελικό 2-0 ήρθε με ισάριθμα τέρματα του Μπακαμπού, που όμως δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα.

Εκτός πλάνων για το βράδυ της Πέμπτης είναι και οι Χάμες Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Φορτούνη, Αγκιμπού Καμαρά, Ντε λα Φουέντε, Λάιντνερ και Κασάμι. Στη λίστα των τραυματιών Μπα και Ρέτσος, στο 50% – 50% ο Ουί Τζο Χουάνγκ. Δεν έχει καταλήξει ακόμη σε πρόσωπα και σχήμα ο Μίτσελ, δοκιμάζοντας στις προπονήσεις ακόμη και διάταξη με τρεις στόπερ.

Η Καραμπάχ γνώρισε οριακή ήττα 2-1 στην πρεμιέρα από τη Φράιμπουργκ και για την 2η αγωνιστική επιβλήθηκε άνετα της Ναντ με σκορ 3-0. O Κούρμπαν Κουρμπάνοφ είναι για 14(!) χρόνια στον πάγκο της, ενώ με τη φανέλα της αγωνίζεται ένας άλλοτε ‘ερυθρόλευκος’, ο Μάρκο Γιάνκοβιτς.

Οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στο Αζερμπαϊτζάν, με 7/7 στο ξεκίνημα και γκολ 24-6, στο +2 από την 2η Σαμπάχ. Ο Κολομβιανός στόπερ Μεντίνα, οι εξτρέμ Ζουμπίρ (4 γκολ, 3 ασίστ – Γαλλία) – Καντί (6 γκολ, 9 ασίστ – Βραζιλία) και οι φορ Οβούσου (5 γκολ, 2 ασίστ – Γκάνα) – Σεϊντάγεφ (7 γκολ, 3 ασίστ) ξεχωρίζουν στο ρόστερ της.

Το όνομα της μπορεί να μη γεμίζει το μάτι, ωστόσο η Καραμπάχ είναι μια πολύ αξιόλογη ομάδα. Με ομοιογένεια, συμπαγής, κυνική, με μπόλικη ταχύτητα μεσοεπιθετικά και καθαρές αποφάσεις στο χορτάρι.

Το δείγμα από το πρωτάθλημα Αζερμπαϊτζάν δεν είναι αξιόπιστο, όμως τόσο απέναντι στη Φράιμπουργκ όσο και πολύ περισσότερο κόντρα στη Ναντ, οι Αζέροι απέδειξαν ότι μπορούν να είναι απόλυτα ανταγωνιστικοί στον όμιλο.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώριο για απώλειες, διαφορετικά θα ζορίσει πολύ και η 3η θέση που οδηγεί στα playoffs του Conference League. Δεν είναι εύκολο και για τον Μίτσελ το εγχείρημα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός καλείται να προετοιμάζει δύο διαφορετικές ομάδες ανά τρεις – τέσσερις μέρες. Πάντως η ψυχολογία έχει αλλάξει προς το καλύτερο στον Πειραιά, οι λύσεις στο ρόστερ υπάρχουν και το κίνητρο για τους ‘ερυθρόλευκους’ είναι πολύ υψηλό.

Η συμπεριφορά των ομάδων οδηγεί σε ένα up tempo παιχνίδι στο Φάληρο. Η Καραμπάχ δεν κλείνεται και ψάχνει το γκολ σε κάθε περίσταση, ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να ψάξει το γκολ για να φτάσει στους τρεις βαθμούς.

Ο Μπιέλ ενδεχομένως θα αποτελέσει τον παίκτη-κλειδί στην επίθεση των Πειραιωτών, καθώς ο Ισπανός έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της μεσοεπιθετικής γραμμής αλλά και ως φορ.

Η τεχνική σε συνδυασμό με την ταχύτητα και τον τρόπο που κινείται στον χώρο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην αμυντική γραμμή των Αζέρων. Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Μπιέλ & Goal/Goal & over 8,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 7.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ