Ποντάρισμα με αξία από την Ισπανία

Ποντάρισμα με αξία από την Ισπανία

Επιλογή που τραβάει τα βλέμματα εντοπίζεται στη Λα Λίγκα.

Πολλές ευκαιρίες παρουσιάζουν οι αγώνες από κορυφαία πρωταθλήματα στο κουπόνι στοιχήματος του Σαββάτου (29/10). Επιλογή που τραβάει τα βλέμματα εντοπίζεται στη Λα Λίγκα.

12η αγωνιστική

*Μετρούν 9/10 παιχνίδια με goal/goal τελευταία μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η Μπαρτσελόνα δεν έχει υποστεί ήττα από τη Βαλένθια στα πρόσφατα 4 επίσημα παιχνίδια ανάμεσά τους.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προηγούμενο ματς: Υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 1-2 από τη Μαγιόρκα, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και έμειναν στο μηδέν. Στο 52’ ο Καβάνι με εκτέλεση πέναλτι σκόραρε για το 1-0, όμως με τον ίδιο τρόπο στο 66’ ο Μουρίτσι ισοφάρισε σε 1-1. Στο 83’ ο Κανκ-Ιν ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους.

Η Βαλένθια απογοήτευσε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, διότι υπέστη εντός έδρας ήττα από τη Μαγιόρκα (1-2) ενώ θεωρητικά είχε σημειώσει το συγκεκριμένο ματς για πιθανή νίκη. Μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της το τελευταίο διάστημα, ωστόσο είχε διαδοχικές επιτυχίες και ένα αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών στο πρωτάθλημα. Σε διαρκή άνοδο και όσο αφομοιώνει τα “θέλω” και τη νοοτροπία του Τζενάρο Γκατούζο, παρουσιάζεται και πιο αποτελεσματική. Γι’ αυτό και αποτέλεσε πισωγύρισμα η τελευταία ήττα.

Νωρίτερα, απέσπασε ισοπαλία στην Ανδαλουσία, κόντρα στη Σεβίλλη (1-1) αν και θα μπορούσε να φύγει με το “τρίποντο” αν δεν έχανε το πέναλτι στο φινάλε το Λουίς Γκαγιά. Πήρε μπροστά και ο Καβάνι ο οποίος έχει τέσσερα γκολ σε έξι συμμετοχές. “Ας σταματήσουμε πια αυτή τη δικαιολογία με την εμπειρία, η Μπαρτσελόνα επίσης έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές”, δήλωσε στη συνέντευξη τύπου ο Γκατούζο.

Όσον αφορά την αποστολή, είναι εκτός λόγω τιμωρίας ο μέσος Γιουνούς Μούσα. Επίσης, τραυματίστηκαν οι Ντακαμπί και Ιλάιξ Μορίμπα, ενώ δε μπορεί να αγωνιστεί ο δανεικός από τη “Μπάρσα”, Νίκο Γκονθάλεθ. Αμφίβολος ο Κόμερτ. Ο Ζάουμε Ντομένεκ είναι γνωστό ότι θα μείνει εκτός δράσης για πολλούς μήνες.

Βαλένθια Στατιστικά

*5 σερί αναμετρήσεις με goal/goal

*7/10 ματς τελευταία είχαν over 2.5

*Δέχεται γκολ σε 7/10 εντός έδρας

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με σκορ 0-3 εντός έδρας, από τη Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις στο 10’ ο Μανέ σκόραρε για το 0-1, ενώ στο 31’ ο Τσούπο-Μοτίνγκ έκανε το 0-2 για το πρώτο ημίχρονο. Στο 90+5’ ο Παβάρ πέτυχε τρίτο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που δεν ήταν πλέον στα χέρια της. Αντιμετώπισε τη Μπάγερν Μονάχου (0-3) εντός έδρας, ηττήθηκε εύκολα, χωρίς να παρουσιάσει τίποτα ιδιαίτερο, αν και ήξερε ότι θα είναι τρίτη στον όμιλο μετά τη νίκη της Ίντερ, νωρίτερα. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Γιουρόπα Λιγκ οι “Μπλαουγράνα” υπό τις οδηγίες του Τσάβι.

Όμως, η ομάδα είχε ανεβάσει εκ νέου στροφές μετά την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο “Κλάσικο”, έκανε δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Βιγιαρεάλ (3-0) και Αθλέτικ Μπιλμπάο (4-0), αμφότερες στο “Καμπ Νόου”. Το σκορ στα συγκεκριμένα ματς στο ημίχρονο, ήταν στο 3-0! “Είναι ένα τεστ για να δείξουμε χαρακτήρα και ικανοί για αντίδραση”, δήλωσε ο Τσάβι πριν την επίσκεψη στο “Μεστάγια”.

Όσον αφορά νέο πρόβλημα δεν προέκυψαν νέα προβλήματα και αλλαγές συγκριτικά με το ματς μεσοβδόμαδα. Είναι εκτός οι Σέρζι Ρομπέρτο, Αραούχο, Κρίστενσεν και Μέμφις Ντεπάι.

Μπαρτσελόνα Στατιστικά

*8/10 αναμετρήσεις είχαν No Goal

*6/10 παιχνίδια έληξαν με over 2.5

*Σκοράρει σε 8/10 ματς εκτός έδρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ: Η Μπαρτσελόνα έχει εμφανιστεί… διπρόσωπη σε Τσάμπιονς Λιγκ και Λα Λίγκα, εντός συνόρων είναι δυνατή και αξιόπιστη, χάνοντας μόνο το “Κλάσικο” στη Μαδρίτη. Η Βαλένθια θα το παλέψει, ίσως σκοράρει, αλλά θεωρούμε ότι δύσκολα θα κόψει βαθμούς από τη “Μπάρσα” που αναζητά αντίδραση. Επιλογή το Μπαρτσελόνα & Over 1.5 σε απόδοση 1.85.

Διαβάστε την ανάλυση του ματς, καθώς και όλων των σημερινών αναμετρήσεων εδώ:

https://www.betarades.gr/balenthia-mpartselona/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ