Δυνατό ποντάρισμα από το Βέλγιο – Μαρόκο

Δυνατό ποντάρισμα από το Βέλγιο – Μαρόκο

Στις 15:00 το Βέλγιο αντιμετωπίζει το Μαρόκο για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου

Στις 15:00 το Βέλγιο αντιμετωπίζει το Μαρόκο για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Μουντιάλ 2022, όπως και τις υπόλοιπες επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα. Πάμε να αναλύσουμε το παιχνίδι.

*Μια φορά έχουν αναμετρηθεί σε τελική φάση Μουντιάλ, το 1994. Το Βέλγιο επικράτησε 1-0.

*Το Μαρόκο επικράτησε στην τελευταία αναμέτρηση με το Βέλγιο, σε φιλικό το 2008. Νωρίτερα οι Βέλγοι πήραν δύο σερί νίκες εναντίον του.

*Το Βέλγιο δεν έχει ηττηθεί ποτέ από αφρικανική χώρα σε τελική φάση Μουντιάλ (3-1-0).

*Το Βέλγιο είναι αήττητο στα τελευταία 13 ματς ομίλων τελικής φάσης Μουντιάλ. Έρχεται από οκτώ σερί νίκες σε φάση ομίλων, μόνο η Βραζιλία έχει περισσότερες (9).

*Το Μαρόκο μετρά μόλις δύο νίκες σε 17 ματς σε τελική φάση Μουντιάλ (2-6-9). Ηττήθηκε στη δεύτερη αγωνιστική στις τελευταίες 4/5 συμμετοχές του.

ΒΕΛΓΙΟ

Δείτε εδώ όλο το ρόστερ με αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους παίκτες του Βελγίου

Προηγούμενο ματς: Νίκη 1-0 επί του Καναδά στην πρεμιέρα του ομίλου. Το γκολ ο Μπατσουαγί στο 44’. Ανώτερος ο Καναδάς σχεδόν σ’ ολόκληρο το ματς, είχε χαμένο πέναλτι με τον Ντέιβις στο 10’ και πολλές καλές στιγμές για να σκοράρει. Κατώτερο των περιστάσεων το Βέλγιο.

Θα πρέπει να αισθάνεται τυχερό που κέρδισε τον Καναδά στην πρεμιέρα της περασμένης Τετάρτης, η εμφάνιση του δε δικαιολογούσε το αποτέλεσμα. Τραγική η εικόνα του Βελγίου στο πρώτο ημίχρονο, αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα με τους ταχείς και «φρέσκους» Καναδούς, το κράτησε «όρθιο» ο γκολκίπερ Κουρτουά, που απέκρουσε το πέναλτι του Ντέιβις. Οι Καναδοί συνέχισαν να βγάζουν φάσεις, ήταν καταφανώς ανώτεροι, αλλά τα χαλούσαν στην τελική απόφαση. Το γκολ του Μπατσουαγί ήρθε απ’ το πουθενά, ένα γέμισμα αποδιοργάνωσε την άμυνα του Καναδά και έτσι ο υψηλόσωμος στράικερ βρέθηκε τετ-α-τετ.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές του Μαρτίνεθ (πέρασε Ονάνα και Μενιέ) βοήθησαν το Βέλγιο να μειώσει την επιθετικότητα του Καναδά, αλλά και πάλι υπολειτουργούσε σ’ όλους τους τομείς, η εικόνα των «αστεριών» Ντε Μπρόινε και Ε. Αζάρ ήταν κάκιστη. «Ο Καναδάς ήταν ανώτερος και ίσως άξιζε κάτι καλύτερο. Πρέπει να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και να εξελιχθούμε. Πολλές ομάδες του κορυφαίου επιπέδου έχασαν στην πρεμιέρα, εμείς ας κρατήσουμε ότι πήραμε αυτό που θέλαμε. Αλλά δεν το κάναμε με τον συνηθισμένο τρόπο μας», είπε ο κόουτς Μαρτίνεθ.

Με βάση αυτή την εικόνα, το Βέλγιο δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις για να προχωρήσει στη διοργάνωση, αρκετοί παίκτες οφείλουν να «βγουν μπροστά». Ένας εξ αυτών ίσως είναι ο Λουκάκου, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες και σήμερα ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής. Πάει για ενδεκάδα ο μέσος Ονάνα.

ΒΕΛΓΙΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 6/10 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 5/9 Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Προηγήθηκε στο σκορ στα 9/13 τελευταία ματς σε μεγάλες διοργανώσεις.

ΜΑΡΟΚΟ

Δείτε εδώ όλο το ρόστερ με αναλυτικές πληροφορίες για όλους τους παίκτες του Μαρόκου

Προηγούμενο ματς: Ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Κροατία στην πρεμιέρα του ομίλου. Μετριότατο προς κακό παιχνίδι, ελάχιστες οι καλές στιγμές, οι περισσότερες ήταν για την Κροατία.

Έπαιξε καθαρά για την ισοπαλία στην πρεμιέρα του ομίλου κόντρα στην Κροατία, προτίμησε να διαφυλάξει τα νώτα του και να μη ρισκάρει. Μια περίεργη επιλογή, με δεδομένο ότι απ’ τη μέση και μπροστά διαθέτει μπόλικη ποιότητα και μοιάζει ικανό να κάνει τη ζημιά. Ο κόουτς Ρεγραγκί διάλεξε να «απενεργοποιήσει» επιθετικά την ομάδα του, την τοποθέτησε σε δεύτερο ρόλο και αυτό λειτούργησε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι Κροάτες ήταν πιο επιθετικοί, κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στο γήπεδο, ωστόσο μεγάλες φάσεις δεν είχαν.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε δίκαιο, με δεδομένο ότι το Μαρόκο δεν απείλησε σχεδόν ποτέ τον αντίπαλο και η Κροατία δεν έβγαλε καθαρές ευκαιρίες. «Είχαμε κάποια προβλήματα στη μετάβαση, θα μπορούσαμε επίσης να κλέψουμε περισσότερες μπάλες. Τα πήγαμε καλά με την μπάλα στα πόδια μας, αλά σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούμε στο δημιουργικό κομμάτι. Αυτό το ματς και το θετικό αποτέλεσμα μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Οι αφρικανικές ομάδες έχουν συνηθίσει να χάνουν, αλλά πρέπει να δείξου ότι πλέον ανήκουμε στο κορυφαίο επίπεδο, ότι μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους πάντες», είπε ο κόουτς.

Σήμερα το ματς είναι καθοριστικό, ακόμη και η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική το Μαρόκο αντιμετωπίζει τη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, τον Καναδά. Με προβλήματα οι Χακίμι και Μαζραουί, ο πρώτος λογικά προλαβαίνει, ενώ ο δεύτερος μάλλον θα μείνει εκτός.

ΜΑΡΟΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*NG τα πέντε τελευταία παιχνίδια του.

*2-3 Goals τα 5/7 τελευταία παιχνίδια του.

*Σε περίπτωση που σκοράρει σε κάποιο από τα τρία ματς του ομίλου, ο Γιουσέφ Εν Νεσίρι θα γίνει ο πρώτος Μαροκινός που βρίσκει δίχτυα σε δυο διαφορετικά Μουντιάλ, καθώς είχε σκοράρει και κόντρα στην Ισπανία το 2018.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ:

Το Βέλγιο έδειξε ότι δε βρίσκεται στο επίπεδο που πρέπει, η κακή εμφάνιση με τον Καναδά λογικά θα το «αφυπνίσει» και σήμερα θα παρουσιάσει κάτι καλύτερο. Στον αντίποδα, το Μαρόκο ξέρει ότι πρέπει να γίνει πιο απειλητικό για τον αντίπαλο, διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα, το περιμένουμε πιο δημιουργικό. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Η ανάλυση του αγώνα και όλων των παιχνιδιών της ημέρας εδώ:

https://www.betarades.gr/belgio-maroko/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ