«Τελικός» για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ με Bet Builder στο 3.80

«Τελικός» για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ με Bet Builder στο 3.80

Δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Με το πλέον κομβικό παιχνίδι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στο Φάληρο (21:00) ολοκληρώνεται η 3η αγωνιστική των playoffs. Οι Πειραιώτες υποχρεώθηκαν σε ισοπαλία 2-2 με τον Άρη, έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων μέχρι το 70′! Αποτέλεσμα που έφερε ραγδαίες εξελίξεις στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. 

Ο Μίτσελ παραιτήθηκε και αποτελεί παρελθόν, ο Ζοζέ Ανιγκό θα είναι στην άκρη του πάγκου μέχρι νεοτέρας. Στο -3 από την κορυφή, ο Ολυμπιακός είναι μέσα στη μάχη του τίτλου, εντούτοις το ερώτημα είναι αν μπορεί να αντεπεξέλθει ψυχολογικά στα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Πισωγύρισμα για τον ΠΑΟΚ η εντός έδρας ήττα 0-1 από την ΑΕΚ. Ο «Δικέφαλος» έτρεχε ένα αήττητο σερί 22 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, είχε απόλυτα θετικό μομέντουμ, ωστόσο στο ντέρμπι με την Ένωση έλειψαν πολλά από τα αγωνιστικά στοιχεία που τον χαρακτήριζαν τους τελευταίους μήνες. 

Δεν είχε ένταση στο παιχνίδι του, ούτε συνέπεια δημιουργικά, έτσι δεν βρήκε το γκολ που θα μπορούσε να ματσάρει αυτό του Αραούχο και έμεινε πίσω στην κούρσα του τίτλου. Στο -6 από την κορυφή, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πλέον ένα σερί νικών για να ελπίζει και πάλι.

Ένας «τελικός» στο Φάληρο για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αφού δύσκολα να καταφέρουν να επιστρέψουν στο σενάριο μιας νέας απώλειας βαθμών. Ερώτημα η κατάσταση των Πειραιωτών μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, πληγωμένος αλλά πατώντας σε πιο στέρεες βάσεις ο «Δικέφαλος». 

Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 8,5 κόρνερ στο ματς σε απόδοση 3.80 στο Bet Builder της Stoiximan.

Σούπερ προσφορά* με Cosmote TV

Τώρα μπορείς να παρακολουθήσεις τα Playoffs, τα Playouts  και όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV με μία εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας από την Stoiximan!

Μία μηνιαία συνδρομή* δώρο που περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΟΦΗ, του Ιωνικού, του Παναιτωλικού και της Λαμίας, όπως και όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV που περιλαμβάνει- μεταξύ άλλων- τις νοκ-άουτ αναμετρήσεις του Champions League, του Europa League και του Conference League αλλά και το ΝΒΑ!

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός “COSMOTETV”

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.   

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ