ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, νικώντας κατά σειρά τους Απόλλων Πάτρας (108-77) και Κολοσσό Ρόδου (96-59).

Στην Ευρωλίγκα, τελευταία ήρθε η απώλεια στον ντέρμπι από τον Ολυμπιακό, αφού έχασε 81-73 από τους ερυθρόλευκους. Το σύνολο του Σερέλη φιλοξενεί απόψε την Άλμπα, που βρίσκεται λίγες θέσεις πιο χαμηλά στην βαθμολογίας, με στόχο, εκτός από μια νίκη γοήτρου και την αποφυγή της χειρότερης επίδοσης της ιστορίας του, στη διοργάνωση, ενώ αυτή τη στιγμή διατηρεί ρεκόρ 11-21.

Η Άλμπα Βερολίνου έχει έρθει στην Αθήνα χωρίς ελπίδες για κάτι, αφού αποτελεί μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης. Με ρεκόρ 9-23, θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση που αυτή τη στιγμή κατοικεί η Βιλερμπάν.

Έρχεται από δύο σερί απώλειες στην Ευρωλίιγκα, χάνοντας από Μπασκόνια (93-87) και Μπαρτσελόνα (72-56), αντιδρώντας με δύο κολλητές νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα. Οι Γερμανοί είναι στη 17η θέση της βαθμολογίας, πληρώνοντας κυρίως την κακή αμυντική συμπεριφορά τους, αλλά και τις 12 εκτός έδρας απώλειες. 

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άλμπα είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 της Παρασκευής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΛΜΠΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ