StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 16/8)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 16/8)

Αναλύσεις και Προγνωστικά

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Το πρώτο Champions League της ιστορίας της, με εκείνο το 1-0 επί της Ίντερ (Ρόδρι 68’) στις 10 Ιουνίου, φέρνει τη Μάντσεστερ Σίτι στην Ελλάδα για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Μπαίνει στο παιχνίδι, στο Καραϊσκάκη, τυπικά ως γηπεδούχος και ως φαβορί, μένει μόνο να το επιβεβαιώσει και στο γήπεδο.

Στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, έχασε στα πέναλτι το τρόπαιο του Σούπερ Καπ Αγγλίας απέναντι στην Άρσεναλ, έχοντας ισοφαριστεί στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας από ένα σουτ που κόντραρε. Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες ομάδες. Επίσης, προ ημερών, στην πρεμιέρα της στη φετινή Premier League, κυριάρχησε εκτός έδρας της Μπέρνλι και επικράτησε με 3-0. Δύο γκολ του Χάαλαντ και ένα του Ρόδρι ήταν εκείνα που έκαναν τη διαφορά, σε ένα ματς που απειλήθηκε ελάχιστα.

Stoiximan Αξιολόγηση – Μάθε τα πάντα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΣΕΒΙΛΛΗ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Σεβίλλη έκανε, στις 31 Μαΐου, απέναντι στη Ρόμα, ό,τι κάνει όταν βρίσκεται σε τελικό Europa League: Το σήκωσε! 1-1 στην κανονική διάρκεια (55’ αυτογκόλ Μαντσίνι / 35’ Ντιμπάλα) και το πήρε στη διαδικασία των πέναλτι, σηκώνοντας το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο, σε 7 παρουσίες σε τελικό! Ασύλληπτο! Και κάπως έτσι έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μία σεζόν που μέχρι ένα σημείο της εξελισσόταν σε εφιάλτη. Δεν είναι απλό, άλλωστε, για μία τέτοια ομάδα, να συνηθίσει να παλεύει για την παραμονή. Η έλευση, όμως, του Μεντιλίμπαρ, της άλλαξε όλη την χρονιά. Όχι μόνο σώθηκε με άνεση, αλλά κατέκτησε το Europa League και αυτό είναι το «εισιτήριό» της για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η εκτίμηση του αγώνα

ΦΛΕΜΕΝΓΚΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ (03:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: H Φλαμένγκο διανύει μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο με συνεχόμενες γκέλες σε όλες τις διοργανώσεις. Ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τη Κουϊάμπα με 3-0 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, ενώ ακολούθησε ο σοκαριστικός αποκλεισμός στο Κόπα Λιμπερταδόρες από την Ολίμπια Ασουνσιόν με ήττα 3-1. Τελευταίο ματς πριν λίγα 24ωρα ήταν αυτό εντός έδρας κόντρα στη Σάο Πάουλο για το πρωτάθλημα, με τη «Φλα» να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Πέδρο. Στο πρωτάθλημα δεν διεκδικεί τον τίτλο, αλλά τη 2η θέση, στο Κύπελλο έχει μείνει η τελευταία ελπίδα για τίτλο. Στο πρώτο ματς νίκησε κυνικά με 2-0 την Γκρέμιο εκτός και είναι αγκαλιά με την πρόκριση. Εκτός για τη Φλαμένγκο είναι μόνο ο Πούλγκαρ, ενώ οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Σαμπάολι.

Winmasters Αξιολόγηση – Δες περισσότερα

ΦΛΕΜΕΝΓΚΟ – ΓΚΡΕΜΙΟ (03:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Γκρέμιο από τη δική της πλευρά πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, όμως δεν έχει κάποια άλλη διοργάνωση πλην του Κυπέλλου. Θα ήθελε να πανηγυρίσει έναν τίτλο, αλλά μετά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς είναι δύσκολο. Θα το κυνηγήσει, είναι σε καλή κατάσταση και είναι πολύ καλή ομάδα. Είναι σαφώς πιο ξεκούραστη, ενώ το σημαντικότερο είναι σε καλή φάση, νίκησε πριν λίγες μέρες τη Φλουμινένσε με 2-1 εντός έδρας και είναι μόνη στη 2η θέση. Αρκετά θεματάκια για την Γκρέμιο που δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κριστάλντο, Έβερτον Γκαλντίνο, Πέδρο Ζερομέλ και Βάλτερ Κάνεμαν.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ