ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΟΛΟΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός τερμάτισε πίσω από την ΑΕΚ πέρυσι και έτσι μπήκε στον β προκριματικό γύρο του Champions League. Πρώτα απέκλεισε την Ντνίπρο, εξασφαλίζοντας ομίλους Europa League.

Με τα πόδια… πιο χαλαρά, αντιμετώπισε τη Μαρσέιγ, καταφέρνοντας να πάρει την πρόκριση μετά το 1-0 στη Λεωφόρο και την ήττα με 1-2 στη Μασσαλία, αφού ο αγώνας πήγε σε παράταση και πέναλτι, εκεί όπου ευστόχησε σε όλα τα χτυπήματα.

Μεσοβδόμαδα, ταξίδεψε στην Πορτογαλία και είχε εξαιρετικό πρώτο μέρος κόντρα στην Μπράγκα, για τον πλέι οφ γύρο του Champions League, όμως το γκολ δεν ήρθε. Δέχθηκε δύο γκολ στην επανάληψη, με το δεύτερο να έρχεται μετά από τραγικό λάθος, ενώ νωρίτερα ο Σπόραρ είχε σπαταλήσει τεράστια ευκαιρία σε κενή εστία για το 1-1. Ο Φώτης Ιωαννίδης, που έστειλε το ματς της Μασσαλίας σε παράταση, έκανε εξαιρετική πάσα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, βρίσκοντας τον Μαντσίνι, που διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Έτσι οι πράσινοι παρέμειναν ζωντανοί για την πρόκριση εν όψει της ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Στο πρωτάθλημα κάνουν πρεμιέρα απόψε, αφού η 1η αναμέτρηση αναβλήθηκε. Φιλοξενούν τον Βόλο, ενώ ο Γιοβάνοβιτς θα προβεί σε ροτέισον αφού ακολουθεί κρίσιμο 90λεπτο που θα κρίνει αν θα καταφέρει η ομάδα να βρεθεί στους ομίλους του Champions League.

Ο Βόλος προκρίθηκε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος πέρυσι, αλλά τερμάτισε στην 6η θέση (11-7-8), χωρίς να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο για τα προκριματικά. Μέτρια εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας, αρκετά τα κενά στην άμυνα. Αυτά φανερώθηκαν και στην πρεμιέρα, εκεί όπου έκλεψε στο τέλος τον βαθμό (2-2) απέναντι στη Λαμία, με γκολάρα του Άλχο. Νωρίτερα είχε βρεθεί πίσω δύο φορές και είχε ισοφαρίσει πρόσκαιρα με τον Σιέλη. Πήρε βαθμό στο πρώτο παιχνίδι, ενώ απόψε πηγαίνει στην έδρα του Παναθηναϊκού, με στόχο να μην φύγει με άδεια χέρια.

Ο αγώνας για τη Σούπερ Λιγκ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βόλο είναι προγραμματισμένος για τις 20:00 του Σαββάτου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ Live Streaming Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ