Euro 2024: Όρθια στο Δουβλίνο

Euro 2024: Όρθια στο Δουβλίνο

Θετικό το πρόσημο (+13.7 μονάδες) της πρώτης ημέρας εθνικών και ευελπιστούμε σε συνέχεια. Πλήρωσε το 2 & Under 3.5 των Πολωνών, χάθηκε το Χινάρι στα Τίρανα και συνεχίζουμε με το σημερινό πρόγραμμα προκριματικών Euro 2024 με δύο προγνωστικά στοιχήματος.

Ιρλανδία – Ελλάδα

Η ομάδα του Πογιέτ δεν κατάφερε να τα βάλει με τα “θηρία” του ομίλου και η πρόκριση στην τελική φάση του Euro μοιάζει πιο πιθανή μέσω των μπαράζ του Nations League. Για να παίξει όμως “ρέστα” τη Δευτέρα υποδεχόμενη τους Ολλανδούς οφείλει να περάσει νικηφόρα σήμερα από το Δουβλίνο και στο πρώτο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς έδειξε ότι τους έχει.

Σε πτωτική πορεία η εθνική των Ιρλανδών τα τελευταία χρόνια και η φετινή έκδοση του κόουτς Κένι δεν πείθει καθόλου, αποτυγχάνοντας σε όλα τα δύσκολα παιχνίδια του ομίλου, κερδίζοντας μόνο το Γιβραλτάρ. Προβλέπουμε ανθεκτική εμφάνιση από τη “γαλανόλευκη” και βρίσκουμε αξία στο 2 DNB σε απόδοση 2.15.

Αυστρία – Βέλγιο

Αγκαλιά με την πρόκριση στο Euro οι δύο χώρες, αφού με τις νίκες του Σεπτεμβρίου πήγαν +7 από την Σουηδία. Αμφότερες κέρδισαν όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια και αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στις Βρυξέλλες τον περασμένο Ιούνιο. Η Αυστρία του Ράνγκνικ πέρασε εντυπωσιακά (1-3) από την Στοκχόλμη πριν ένα μήνα, ντουμπλάροντας τις νίκες επί των Σκανδιναβών, ενώ το Βέλγιο ξέσπασε επί της Εσθονίας (5-0). Υπάρχει μπόλικη ατομική ποιότητα και στα δύο ρόστερ, είναι επιθετικής φιλοσοφίας οι δύο ομάδες και η βαθμολογική άνεση που υπάρχει εκατέρωθεν μπορεί να τους οδηγήσει σε γρήγορο παιχνίδι. Επιλογή το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.23.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 | Ιρλανδία – Ελλάδα  ➡ 2 DNB (απόδοση 2.15)

21:45 | Αυστρία – Βέλγιο  ➡ Goal/Goal & Over 2.5 (απόδοση 2.23)

Πηγή: Bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ