Εξοχικό στην Γκραν Κανάρια

Εξοχικό στην Γκραν Κανάρια

Το όντως πλούσιο τo χθεσινό παιχνίδι στο Αλβαλάδε, Σπόρτινγκ και Φαρένσε πλήρωσαν το Goal/Goal & Over 2.5 για να προστεθούν 25.4 μονάδες στο ταμείο της στήλης.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Καλή προθέρμανση για το πλούσιο Σαββατοκύριακο το σημερινό κουπόνι, με προγνωστικά στοιχήματος από Τουρκία, Ισπανία, Πολωνία & Ιρλανδία.

Λας Πάλμας – Ατλέτικο Μαδρίτης

Πολύ ανεβασμένη η Λας Πάλμας, με 3/4 νίκες Οκτωβρίου για τη La Liga, πήρε σημαντική απόσταση (+8) από την επικίνδυνη ζώνη. Στα δύσκολα φετινά τεστ όμως απέτυχε και απέναντι σε μία Ατλέτικο με ρέντα δεν έχει πολλές πιθανότητες να κάνει ζημιά.

Στο 7-2-0 το αήττητο σερί των Μαδριλένων που παίζουν με αυτοπεποίθηση κι έχουν σκοράρει 2+ γκολ και στα 8 τελευταία παιχνίδια τους, με Γκριεσμάν και Μοράτα να είναι ήδη στα 9 γκολ έκαστος! Παράλληλα με Σιμεόνε στον πάγκο έχουν… χτίσει εξοχικό στην Γκραν Κανάρια. Σε 4 νησιωτικά ταξίδια μετρούν ισάριθμα διπλά με 15 γκολ σύνολο!

Στηρίζουμε το μομέντουμ της Ατλέτικο, επιλογή το 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.10.

Γαλατασαράι – Κασίμπασα

Δίχως να πείσει, δίχως να κυριαρχήσει πέρασε (0-1) από την Ριζούντα η Γαλατασαράι την περασμένη Κυριακή για την 8η διαδοχική της νίκη στην Super Lig, αλλά παρέμεινε στο κατόπι (-2) της ασταμάτητης Φενέρμπαχτσε.

Η συνολική φετινή της εικόνα όμως είναι δυνατή και στα εντός έδρας πολύ σπάνια “γκελάρει”, όπως λέει και το αήττητο σερί (19-2-0) που τρέχει από την πρεμιέρα της περσινής σεζόν. Η Κασίμπασα εκπλήσσει ευχάριστα ευρισκόμενη στην 5η θέση και είναι αήττητη στα εκτός έδρας (2-2-0), αλλά ο σημερινός βαθμός δυσκολίας εκτοξεύεται.

Με πολύ αμυντικό πλάνο θα παραταχθούν οι φιλοξενούμενοι, διαχερίση δυνάμεων ενόψει Μπάγερν θα κάνει η πρωταθλήτρια, οπότε ο πολύ πιθανός άσος είναι σώφρον να συνδυαστεί με σχετικά χαμηλό σκορ. Επιλογή το 1 & Under 4.5 σε απόδοση 1.95.

Πιαστ – Κορόνα

H Πιαστ συνεχίζει να αδικεί τον εαυτό της, προέρχεται από τρεις σερί ισοπαλίες για το πρωτάθλημα, 9/13 σύνολο! Δημιουργεί, αλλά δεν σκοράρει όσο πρέπει, αλλά το σημερινό ματσάρισμα προσφέρεται για πλούσιο παιχνίδι.

Στα καλύτερά της η Κορόνα, με σερί 4-3-0 από τα τέλη Σεπτέμβρη και 9 γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Ταξίδεψε με επιθετικό ρυθμό στο Γκλιβίτσε, με τον προπονητή της να δηλώνει ότι δεν της αρκεί ο βαθμός. Παίζει καλά στις μεταβάσεις, μπορεί να συμβάλει σε γρήγορο ρυθμό, αξιόλογο το Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Ιρλανδικό Παρολί

Τρεις επιλογές από την τελευταία αγωνιστική στην Πρέμιερ της Ιρλανδίας, τοποθετημένες σε παρολί αξίας 8.83.

Πρώτη επιλογή το 1 & Under 4.5 (2.00) στο Ντέρι Σίτι – Σεντ Πάτρικς. Μόνο το γόητρο της 2ης θέσης διακυβεύεται στο παιχνίδι, αμφότερες έχουν εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι φιλοξενούμενοι παίζουν τελικό Κυπέλλου το επόμενο Σάββατο. Επομένως δεν έχουν λόγο να βάλουν τα πόδια τους στη “φωτιά”, την ώρα που η Ντέρι, με μακράν την καλύτερη εντός έδρας άμυνα, θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό της με καλή εμφάνιση και διατήρηση του εντός έδρας αήττητου σερί.

Δεύτερη επιλογή το Under 2.5 (1.84) στο Ντρόχεντα – Σέλμπουρν. Δίχως βαθμολογικό κίνητρο οι γηπεδούχοι που δεν έχουν σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια τους. Η Σέλμπουρν με νίκη εξασφαλίζει την 4η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο αν η Σεντ Πάτρικς πάρει το Κύπελλο. Ενδεχομένως θα της αρκεί και η ισοπαλία, αν την ίδια ώρα οι διώκτες της (Ντάνταλκ, Μποέμιανς) δεν κερδίζουν με μεγάλα σκορ, καθώς έχει την καλύτερη διαφορά τερμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας. Άρα δεν θα ρισκάρει από νωρίς.

Τρίτη επιλογή το 2 & Over 3.5 (2.40) στο Γιου Σι Ντι – Ντάνταλκ. Οι γηπεδούχοι είναι ο σάκος του μποξ για την κατηγορία, έχουν υποβιβαστεί εδώ και καιρό, με μόλις 11 πόντους σε 35 αγώνες και τέρματα 18-91! Άρα είναι ιδανικός αντίπαλος για μία Ντάνταλκ που χρειάζεται μόνο νίκη και με 4+ γκολ διαφορά για να καλύψει το χάντικαπ στη διαφορά τερμάτων, σε ενδεχόμενο ισοπαλίας της Σέλμπουρν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Γαλατασαράι – Κασίμπασα  ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 1.95)

19:00 | Πιαστ Γκλιβίτσε – Κορόνα Κιέλτσε  ➡ Over 2.5 (απόδοση 2.09)

22:00 | Λας Πάλμας – Ατλέτικο Μαδρίτης  ➡ 2 & Over 1.5 (απόδοση 2.10)

Ιρλανδικό Παρολί

21:45 | Ντέρι Σίτι – Σεντ Πάτρικς  ➡ 1 & Under 4.5 (απόδοση 2.00)

21:45 | Ντρόχεντα – Σέλμπουρν  ➡ Under 2.5 (απόδοση 1.84)

21:45 | Γιου Σι Ντι – Ντάνταλκ  ➡ 2 & Over 3.5 (απόδοση 2.40)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ