Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (15/11)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τετάρτη (15/11)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τετάρτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι λιγοστές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις της ημέρας. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (21:15): Μετά τη νίκη στο Βερολίνο επί της Άλμπα αυτομάτως ανέβηκε η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Ήταν μια νίκη  που την είχε πραγματικά ανάγκη ώστε να «χτίσει» ένα σερί στα επόμενα ματς τα οποία και προσφέρονται ώστε να κερδίσει θέσεις στην κατάταξη. Η Ζάλγκιρις δεν τρομάζει. Σε καμία περίπτωση. Και είναι ένα ακόμα «must win» παιχνίδι των «πρασίνων» οι οποίοι έχουν τα φόντα να το «καθαρίσουν» και μάλιστα εύκολα. Οι απουσίες για τον Εργκίν Αταμάν είναι οι γνωστές. Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννης Παπαπέτρου θα παραμείνουν στα πιτς έως και τις αρχές του νέου έτους ωστόσο σιγά-σιγά ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να «ζήσει» με αυτά τα προβλήματα. Από τη στιγμή που το «τριφύλλι» διαθέτει την έδρα και την (περισσότερη) ποιότητα θα πάμε με τον «άσο» καλύπτοντας χάντικαπ 6.5 πόντων για «safe» επιλογή.

 

Δείτε το σημερινό κουπόνι

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΟΥΝΑΣ (21:15): Όπως ο Παναθηναϊκός, έτσι και η Ζάλγκιρις βρίσκεται στο 3-4 ρεκόρ. Και μάλιστα έχοντας σημειώσει τις δύο από τις τρεις νίκες της μακριά από το Κάουνας και πιο συγκεκριμένα στις έδρες της Μπασκόνια και της Βίρτους Μπολόνια. Το γεγονός αυτό που μόνο του, κάτι… δείχνει. Αν και απέναντι στον Παναθηναϊκό και δη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, είναι δύσκολο να διεκδικήσει κάτι. Παραμένει ωστόσο επικίνδυνη. Και γι’ αυτόν τον λόγο όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι δεν θα ρισκάρουμε σε μεγαλύτερη απόδοση για μεγαλύτερη νίκη του Παναθηναϊκού. Ο «άσος» στους 6.5 είναι μια χαρά. Η Ζάλγκιρις θα παίξει πλήρης στο ΟΑΚΑ καθώς τοσο ο Μπουτκέβιτσους που είχε ένα μικροπρόβλημα, όσο και ο Ντίμσα, έχουν τεθεί στην διάθεση του Κάζις Μακσβίτις γι’ αυτό το ματς.

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

ΙΣΡΑΗΛ – ΕΛΒΕΤΙΑ (21:45): Αν πει κάποιος ότι στο μυαλό των μελών της εθνικής ομάδας του Ισραήλ μπορεί να μπει το ποδόσφαιρο με όλα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα τους, θα είναι ψεύτης. Παρ’ όλα αυτά, μετά την αναβολή των αγώνων τους τον Οκτώβριο, είναι αναγκασμένοι να δώσουν τέσσερις αγώνες σε διάστημα 10(!) ημερών, προκειμένου να ολοκληρωθεί ομαλά η διαδικασία των προκριματικών. Το ξεκίνημα έγινε στην Πριστίνα, όπου ηττήθηκε με σκορ 1-0 από το Κόσοβο, σε ένα ματς που ο αντίπαλός του το ήθελε περισσότερο. Απέναντι στην Ελβετία στην πόλη Φελκσούτ της Ουγγαρίας, η ομάδα του Αλόν Χαζάν παίζει τυπικά το «τελευταίο χαρτί» προκειμένου να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης από τον 9ο όμιλο. Αν δεν κερδίσει, ουσιαστικά τα τελευταία δύο παιχνίδια θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα. Νοκ άουτ τέθηκε ο Ρεβίβο (δ. εξτρέμ), που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα της Κυριακής (12/11). Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Σόλομον (εξτρέμ) και Αμπάντα (εξτρέμ) λόγω τραυματισμού.

 

Blackjack κανόνες

 

ΙΣΡΑΗΛ – ΕΛΒΕΤΙΑ (21:45): Την ευκαιρία να ξεμπερδέψει με την πρόκριση στα τελικά του EURO 2024 και να παίξει την πρωτιά με αντίπαλο τη Ρουμανία, θα έχει η Ελβετία. Μετά την ήττα του Ισραήλ την Κυριακή (12/11), η ομάδα του Μουράτ Γιακίν είδε τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει στους 4β., συνεπώς, αν φύγει με το τρίποντο από τη γειτονική Ουγγαρία, θα… τελειώσει και μαθηματικά τη δουλειά, αφού απομένουν δύο αγωνιστικές. Στο τελευταίο παιχνίδι στη διακοπή του Οκτωβρίου απέναντι στη Λευκορωσία, κατάφερε να σώσει τα προσχήματα στο φινάλε. Παρότι προηγήθηκε στο 28’ με τον Σακίρι, δεν φρόντισε να «κλειδώσει» τη νίκη και στο δεύτερο ημίχρονο «έχασε τα αυγά και τα καλάθια». Από το 61’ έως το 84’ δέχθηκε τρία γκολ και χρειάστηκε μπόλικη τύχη και τα τέρματα των Ακανζί στο 89’ και Αμντουνί στο 90’ για το τελικό 3-3. Σε σχέση με τις προηγούμενες κλήσεις, επιστρέφουν οι Ελβέντι (αμυντικός), Μπενίτο (αρ. μπακ/χαφ), Ούγκρινιτς (μέσος), Οκαφόρ (επιθετικός) και Βάρκας (επιθετικός).

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ