Να μη το πετάξει στα σκουπίδια

Να μη το πετάξει στα σκουπίδια

H μεγάλη ευκαιρία της Λάτσιο και τα ντέρμπι σε Μάντσεστερ και Παρίσι.

Γράφει ο Χρήστος Ραγκάτσης.

Καλημέρα στις φίλες και στους φίλους του bethome.gr. Η 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League ανοίγει απόψε για προγνωστικα στοιχημα με οχτώ αναμετρήσεις. Μην ξεχνάτε το ραντεβού μας στις 19:30, στο κανάλι των μπεταράδων στο youtube και στην εκπομπή ”Με Ραγκάτση κι ό,τι κάτσει’‘.

Διαβάστε επίσης: Αναστόπουλος: «Δεν θα πήγαινα στον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό ανδρώθηκα» (vid)

Λάτσιο – Σέλτικ

Η Λάτσιο καλείται να νικήσει τη Σέλτικ ώστε να μη το πετάξει στα σκουπίδια το 1-0 επί της Φέγενορντ πριν από τρεις εβδομάδες. Αν μάλιστα, η νίκη της συνδυαστεί με ήττα των Ολλανδών από την Ατλέτικο, αργότερα στη βραδιά, οι Ιταλοί θα πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους στους ”16′ του Champions League. Η Σέλτικ δεν είναι ανταγωνιστική μακριά από τη Γλασκόβη. Το 1,55 στον άσο κρίνεται συμπαθητικό.

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία

Σίτι και Λειψία έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το g/g και over προσφέρεται κοντά στο 2,00.

Παρί Σεν Ζερμέν – Νιουκάστλ

Η Παρί Σ.Ζ. έχασε σε Νιουκάστλ και Μιλάνο αλλά στο Παρίσι νίκησε, εύκολα, τόσο τη Μπορούσια (2-0) όσο και τη Μίλαν (3-0). Αν νικήσει τις ”καρακάξες” και την ίδια ώρα η Μίλαν δε νικήσει τη Μπορούσια, η Παρί προκρίνεται στους ”16” του Champions League. Η Νιουκάστλ δείχνει επηρεασμένη από τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν βασικά της στελέχη αν και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της έβαλε ένα ντόρτι στην Τσέλσι. Βλέπω την Παρί να κερδίζει.

Λάτσιο – Σέλτικ: 1

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία: G/G και Over

Παρί Σεν Ζερμέν – Νιουκάστλ: 1

Πηγή: Bethome.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ