Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (23/1)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (23/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Ανάλυση και προγνωστικά

Τρίτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ (22:00): Η Τσέλσι θέλει να ξαναβρεθεί σε τελικό Λιγκ Καπ Αγγλίας μετά το 2022 όταν είχε χάσει στα πέναλτι από τη Λίβερπουλ, όπως και το 2019 (από τη Μάντσεστερ Σίτι). Η τελευταία φορά που το σήκωσε (συνολικά, 5), ήταν το 2015, με το 2-0 επί της Τότεναμ. Τώρα, για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό στο «Γουέμπλεϊ», θα πρέπει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, μιας και είχε χάσει 1-0 με το γκολ του Χάκνεϊ στο 37’. Καλύτερη ήταν, όμως, είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών (οι περισσότερες με τον Πάλμερ) και θα μπορούσε να είχε κάνει τη ζωή της πιο εύκολη. Δεν το έκανε, όμως, και τώρα… τρέχει. Επιπλέον, προ ημερών νίκησε 1-0 τη Φούλαμ με πέναλτι του Πάλμερ στο 45+4’. Ήταν η 3η διαδοχική νίκη της σε επίπεδο πρωταθλήματος (3-2 τη Λούτον, 2-1 την Κρίσταλ Πάλας) και είναι η πρώτη φορά στη φετινή σεζόν που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό διαδοχικών νικών! Μάλιστα, είχε και δύο δοκάρια, στο β’ ημίχρονο, με κεφαλιά του Στέρλινγκ και με σουτ του Γκάλαχερ.

Παραμένουν πολλά τα προβλήματα για τον Ποκετίνο και για το Τσέλσι – Μίντλεσμπρο. Εκτός είναι οι Τζέιμς (δεξί μπακ), Σάντσες (τερματοφύλακας), Κουκουρέγια (αριστερό μπακ), Φοφανά (κεντρικός αμυντικός), Λαβιά (μέσος), Ενκουνκού (επιθετικός), Ουγκοτσούκου (μέσος) και ο διεθνής, Τζάκσον (επιθετικός).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ (22:00): Η Μίντλεσμπρο έκανε την υπέρβαση στον πρώτο αγώνα. Με το γύρισμα του Τζόουνς και το πλασέ του Χάκνεϊ στην κίνηση, στο 37’, νίκησε 1-0 την Τσέλσι, έστω και με δόση τύχης και δικαιούται να ονειρεύεται τον τελικό. Η τελευταία φορά που πέτυχε κάτι τέτοιο, ήταν και η μοναδική φορά που κατέκτησε το τρόπαιο, το 2004 με το 2-1 επί της Μπόλτον. Επίσης, συνολικά, έχει παίξει 3 φορές σε τελικούς, τους άλλους δύο τους έχει χάσει (Τσέλσι το 1998, Λέστερ το 1997). Θα μπορέσει να αντέξει και να διαχειριστεί σωστά την πίεση; Στον πρώτο αγώνα, τα κατάφερε, όμως, τώρα θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Είναι ιστορικό το παιχνίδι (και η ευκαιρία) για την ομάδα του Κάρικ. Προ ημερών, στο πρωτάθλημα (Championship), «κόλλησε» εντός έδρας με τη Ρόδεραμ (1-1). Καλύτερη ήταν, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 59’ και απέφυγε την ήττα ισοφαρίζοντας στο 82’ με τον Φορς. Είχε προηγηθεί η εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Μίλγουολ. Κάπως έτσι, παρέμεινε σε απόσταση μίας νίκης από τα πλέι οφ, έστω και να είναι νωρίς ακόμη.

Οι απουσίες της Μίντλεσμπρο αφορούν τους Λένιχαν (κεντρικός αμυντικός), Σμιθ (δεξί μπακ), Λατ (επιθετικός), Μπανγκουρά (αριστερό μπακ), οι οποίοι είναι εκτός με προβλήματα. Επίσης, λείπουν και οι διεθνείς Ντιένγκ (τερματοφύλακας), Σιλβέρα (εξτρέμ), ΜακΓκρι (εξτρέμ). Προς επιστροφή ο Χόουσον (μέσος), ο οποίος έλειψε από το τελευταίο παιχνίδι με τη Ρόδεραμ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (21:45): Διεκδικεί έναν τίτλο και θέλει πάρα πολύ να τον κατακτήσει. Πολύ δύσκολη βέβαια η αποστολή της Μπράγκα απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, παρ’ όλα αυτά υπάρχει αισιοδοξία πως μπορεί να είναι εκείνη που θα χαμογελάσει και θα βρεθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι σε Μπενφίκα ή Εστορίλ. Προέρχεται από πολύ δύσκολη νίκη απέναντι στη Φαμαλικάο εκτός έδρας, που ήρθε με ένα γκολ στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90’+11′ με τον Τζαλό να διαμορφώνει το τελικό 2-1 με καρφωτή κεφαλιά. «Έχουμε αυτοπεποίθηση και θέλουμε να πάρουμε το Λιγκ Καπ», είπε ο προπονητής Αρτούρ Ζορζ. Έφυγε με δανεισμό για τον Ολυμπιακό ο μέσος Αντρέ Όρτα. Εκτός είναι οι διεθνείς Νιακατέ από την άμυνα και Μπανζά από την επίθεση, σημανική η επιστροφή του μεσοαμυντικού Αλ Μουσράτι. Αμφίβολος ο στόπερ Σαάτσι.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (21:45): Από νίκη σε νίκη και από… τεσσάρα σε πεντάρα η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, που βρίσκεται σε τρομακτική κατάσταση. Και παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Στο τελευταίο της παιχνίδι συνέτριψε τη Βιζέλα με 5-2, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13′ και πήγε στο ημίχρονο με το 1-1. Πάτησε γκάζι στο δεύτερο και το καθάρισε, φτάνοντας στα πέντε γκολ. «Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τίτλους, δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε διοργανώσεις, καθώς σε όλες θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής Ρούμπεν Αμορίμ. Έχει κι εκείνη απουσίες διεθνών, αφού απουσιάζει ο στόπερ Ντιομάντε, ο μπακ Καταμό και ο μέσος Μορίτα. Συνεχίζει εκτός ο μπακ Φρεσνέντα και ο στόπερ Μουνίζ, δε θα κάνει rotation ο Αμορίμ, που θέλει τον τίτλο.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ