Με τα γκολ στη Σαρδηνία και το 2.00 στο Σαν Μαμές

Με τα γκολ στη Σαρδηνία και το 2.00 στο Σαν Μαμές

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Παρασκευή σήμερα και το στοιχηματικό κουπόνι είναι κάτι παραπάνω από γεμάτο. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΓΡΑΝΑΔΑ (22:00): Φανερό για την Μπιλμπάο ότι είχε μείνει στις δάφνες της κατάκτησης του Κυπέλλου και της φιέστας γι’ αυτό. Και της στοίχισε στο ματς με τη Βιγιαρέαλ στο «Σαν Μαμές», όπου δεν είχε την επιθετικότητα και τη δημιουργία που μας είχε συνηθίσει αλλά και πάλι βρέθηκε μια ανάσα από τη νίκη. Βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Σανσετ στο 66′, στη συνέχεια αμύνθηκε αφήνοντας την μπάλα στη Βιγιαρεάλ και το πλήρωσε στο φινάλε. Με τον Ντάνι Παρέχο να σκοράρει στο 95′ για το τελικό 1-1. Στο μείον τέσσερα πλέον από την τέταρτη θέση που είναι η Ατλέτικο, αλλά στο συν εφτά από την έκτη Σοσιεδάδ. Ο Γιεράι η μοναδική απουσία για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

winmasters Review

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΓΡΑΝΑΔΑ (22:00): Μάλλον άργησε να έρθει μια μεγάλη νίκη για τη Γρανάδα. Μετά από 16 παιχνίδια κατάφερε να πετύχει μόλις την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 της Αλαβές εντός έδρας. Αλλά δεν της φτάνει. Πήγε στους 17 βαθμούς, είναι στο μείον έντεκα από την παραμονή και χρειάζεται ακόμα ένα θαύμα για να καταφέρει να γυρίσει την κατάσταση. Κράτησε το μηδέν επίσης μετά από 16 ματς και τις 3 Ιανουαρίου στο 2-0 απέναντι στην Κάντιθ, έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 60 γκολ παθητικό. Χωρίς προβλήματα πηγαίνει στο Μπιλμπάο για το ματς με την Αθλέτικ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45): Μια απίθανη Κάλιαρι υποχρέωσε σε ισοπαλία 2-2 την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο και έβαλε στο σακούλι της έναν σπουδαίο βαθμό στη μάχη της παραμονής. Σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν η ομάδα της Σαρδηνίας «πατάει γκάζι» και με τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μια ήττα στα οχτώ τελευταία παιχνίδια, αποσπάστηκε 4β. από την επικίνδυνη ζώνη. Παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο 12’ και στο 74’, εντούτοις, δεν πανικοβλήθηκε. Είχε σωστή τακτική και πλάνο και ισοφάρισε ισάριθμες με τους Σομουρόντοφ (64’) και Βιόλα (83’). «Είναι ένας χρυσός βαθμός, αλλά, ακόμη έχουμε πολλά βήματα να κάνουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας» δήλωσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι. Εξέτισαν οι Νάντεζ (μπακ/χαφ) και Ντεϊόλα (μέσος). Τραυματίες παραμένουν οι Παβολέτι (επιθετικός), Πετάνια (επιθετικός), Μανκόσου (μέσος). Είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της, ενώ συνολικά έχει κερδίσει τους 23 από τους 31 βαθμούς της.

winmasters Live Casino

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (21:45): Χωρίς νίκη σε ένα ακόμη παιχνίδι έμεινε η Γιουβέντους. Μπορεί να επρόκειτο για το «Derby della Mole» με τις ιδιαιτερότητές του, αλλά και πάλι η εικόνα της δεν ήταν και η καλύτερη. Το 0-0 με την Τορίνο μάλλον πρέπει να την άφησε ικανοποιημένη, αφού, αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει, σίγουρα δεν ήταν η ίδια. Οι μόλις 11β. στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια, δείχνουν στον μέγιστο βαθμό την αγωνιστική κατάσταση της «Γηραιάς Κυρίας». Η λογική λέει ότι στις έξι αγωνιστικές που απομένουν, δεν θα έχει θέμα με την θέση της στην τετράδα, αλλά, έτσι όπως τα έκανε, δεν μπορεί να νοιώθει ασφαλής. «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά, όταν δεν σκοράρεις, δεν μπορείς να κερδίσεις» δήλωσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Αποθεραπεύτηκε ο Μίλικ (φορ), αλλά, στο ιατρικό δελτίο μπήκαν τα ονόματα των Μιρέτι (μέσος) και Κεν (επιθετικός). Κανονικά στην αποστολή ο Σέζνι (κίπερ), ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μύτη. Τα ταξίδια στη Σαρδηνία είναι ευχάριστα, αφού στις τελευταίες δεκαπέντε επισκέψεις μετράει δώδεκα διπλά!

Η εκτίμηση του αγώνα

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ