ΟΑΚΑ και άμυνα δείχνουν Παναθηναϊκό

ΟΑΚΑ και άμυνα δείχνουν Παναθηναϊκό

Καλημέρα σας. Η Μπρίντιζι μάς δικαίωσε την Κυριακή, πέρασε από την έδρα της Πιστόια, με 96-90, και μας έδωσε μία πολύ καλή απόδοση (3,05) στην επιστροφή μας στα ταμεία στο παμε στοιχημα. Έτσι θα έχουμε τη δυνατότητα και την προσεχή Κυριακή να παίξουμε με τον ίδιο τίτλο, δηλαδή το τελευταίο χαρτί της, όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Γράφει ο Σπύρος Κοντός

Αφήνουμε την Ιταλία και το Καμπιονάτο και ερχόμαστε στα μέρη μας, στο εναρκτήριο παιχνίδι των play off της Ευρωλίγκας.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ Προγνωστικά

Τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου κατέλαβε ο Παναθηναϊκός, με μεγάλα όπλα την άμυνά του και την έδρα του. Αμφότερες είναι από τις καλύτερες στη διοργάνωση και είναι χαρακτηριστικό ότι στο σπίτι του είναι αήττητος το 2024, μετρώντας εννέα διαδοχικές επιτυχίες, με μέσο όρο διαφοράς τους 13,8 πόντους.

👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Από την πλευρά της, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έρχεται με φόρα, αφού καθάρισε την Μπασκόνια με 113-85, την Τρίτη στο Βελιγράδι. Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν καταλύτης και με τέτοιες εμφανίσεις έχει τη δυνατότητα να βάλει πολλούς προβληματισμούς στους «πράσινους».

Ωστόσο, στο φρούριο του ΟΑΚΑ, που θα είναι κατάμεστο, το «τριφύλλι» θα κάνει το πρώτο από τα τρία απαιτούμενα βήματα για να πάρει το εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνου. Επειδή ο «άσος» είναι αναμενόμενα χαμηλά, θα τον ταιριάξουμε με ένα Under προκειμένου να ανεβάσουμε την τιμή του. Για τους λιγότερο τολμηρούς αυτό θα είναι το 169,5, ενώ για αυτούς που έχουν περισσότερο… θάρρος θα είναι το 165,5, το οποίο θα κρατήσουμε και εμείς για να πάρουμε απόδοση 2,52. 

πηγή: bethome.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ