ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

Last dance στο εφετινό ελληνικό πρωτάθλημα με ματς στην Αγιά Σοφιά για την ΑΕΚ. Τη Λαμία υποδέχεται η Ενωση και μένει να φανεί αν το τελευταίο σφύριγμα θα την βρει ξανά πρωταθλήτρια (20:00).

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming: Δεν κατέβηκε ποτέ στο Φάληρο και τώρα ελπίζει σε ένα… θαύμα για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου. Μαντάρα τα έκανε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η Ενωση, γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα από τον Ολυμπιακό. Δίχως πάθος και ενέργεια ο δικέφαλος, έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από τον Πειραιά και δεν έχει πλέον το πάνω χέρι στο εφετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έπεσε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και αναζητά συνδυασμό αποτελεσμάτων για το πολυπόθητο back to back. Τι χρειάζεται η Ενωση για να κόψει πρώτη το νήμα; Νίκη επί της Λαμίας και να μην επικρατήσει του Άρη ο ΠΑΟΚ. Στηρίζει απόλυτα τον Ματίας Αλμέιδα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ να στέλνει ένα ξεχωριστό μήνυμα στον Αργεντινό τεχνικό. «Ματίας καλημέρα. Την ΑΕΚάρα μας την αγαπάμε πιο πολύ όταν χάνει. Περιμένοντας το θαύμα την Κυριακή, σε ευχαριστούμε και φέτος για όλα», ανέφερε ο «Τίγρης». Στα αγωνιστικά, ο κόουτς των κιτρινόμαυρων αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα στο αρχικό σχήμα. Τσούμπερ, Μάνταλος, Λιούμπισιτς και Πόνσε προβάρουν φανέλα βασικού για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Λαμία. Sold out ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με τον κόσμο της ομάδας να πιστεύει στην κατάκτηση του τίτλου.

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming: Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία, ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την παρουσία της στην εφετινή διαδικασία των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Συνέλεξε εμπειρίες η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου, που την περασμένη αγωνιστική, γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Άρη. Εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, χάθηκε στην επανάληψη και δίκαια δέχθηκε τέσσερα γκολ από τους παίκτες του Άκη Μάντζιου. Μόλις έναν βαθμό έχει τσιμπήσει μέχρι στιγμής. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο ΔΑΚ της Λαμίας.

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ