Με το 1.80 στο Βερολίνο και τα γκολ στο Νησί

Με το 1.80 στο Βερολίνο και τα γκολ στο Νησί

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview

Σε Βερολίνο και Νησί είναι στραμμένη η προσοχή του αθλητικού κόσμου. Στον τελικό του Final 4 της Euroleague ο Παναθηναϊκός, ενώ Λιντς και Σαουθάμπτον κονταροχτυπιούνται για την άνοδο στην Premier League. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του StoiximaView.

ΛΙΝΤΣ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (17:00): Προκρίθηκε δίκαια στον τελικό των πλέι οφ, αφού στο δεύτερο παιχνίδι, κόντρα στη Νόριτς ήταν σαφώς ανώτερη, επικρατώντας με 4-0. Το παιχνίδι δεν χρήσει ιδιαίτερης κριτικής, αφού το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης. Υπενθυμίζεται πως η Λιντς τερμάτισε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στην κανονική διάρκεια, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει την απευθείας άνοδο, αφού στα τελευταία της παιχνίδι παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου. Στα θετικά θα πρέπει να προσμετρήσουμε πως μπόρεσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της και στα δυο παιχνίδια των πλέι οφ, κάτι το οποίο κατάφερε αρκετές φορές μέσα στη σεζόν. Στα αρνητικά η απουσία του λογιζόμενου ως βασικού επιθετικού Μπάμφορντ (33/8) και του κεντρικού αμυντικού Στρούικ (23/3), ο οποίος απουσιάζει από τα τέλη Δεκεμβρίου.

Stoiximan: Ότι πρέπει να γνωρίζεις – Δες όλες τις προσφορές*.

ΛΙΝΤΣ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ (17:00): Δίκαιη πρόκριση στον τελικό πήρε και η Σουθάμπτον, που στο δεύτερο παιχνίδι, κόντρα στη Γουέστ Μπρομ επικράτησε με 3-1. Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης δεν έκρυβε ιδιαίτερες συγκινήσεις, ωστόσο με το ξεκίνημα της επανάληψης η Άγιοι έδειξαν τις προθέσεις τους ανοίγοντας το σκορ με τον Σμολμπόυν (49΄), κάτι που τους τόνωσε την ψυχολογία. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με τον Άρμστρονγκ να βρίσκει δίχτυα δυο φορές (78΄, 86΄) και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σαουθάμπτον αντιμετώπισε φέτος δυο φορές τη Λιντς, επικρατώντας και στα δυο παιχνίδια, 3-1 εντός και 1-2 εκτός, με κοινό χαρακτηριστικό και των δυο αναμετρήσεων τον μεγάλο αριθμό φάσεων και από τις δυο πλευρές. Εκτός από τη σημερινή αναμέτρηση ο μέσος Άρμστρονγκ (42/5), ο βασικός γκολκίπερ Μπαζουνού (41 συμ.) και ο αμυντικός Λάριος (5/0).

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Λιντς – Σαουθάμπτον)

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός (21:00): Με πολύ εντυπωσιακό τρόπο πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης. Στον ημιτελικό του Final Four με τον Ολυμπιακό η «βασίλισσα» όρισε από την αρχή το δικό της τέμπο και δεν κοίταξε ποτέ… πίσω. Από το πρώτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Τσους Ματέο μπήκαν με μεγάλη ευστοχία έξω από τα 6,75μ., κλείνοντάς το στο +18 και φτάνοντας ακόμη και στο +25, λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε περισσότερο με τον χρόνο, διατηρώντας μία απόσταση ασφαλείας και στο τέλος παίρνοντας τη νίκη με σκορ 87-76. Νέα προβλήματα δεν προέκυψαν στη «βασίλισσα» στον ημιτελικό, με τον μοναδικό απόντα να παραμένει ο Γκάμπριελ Ντεκ.

Μάθε πως παίζεται το πόκερ εδώ.

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός (21:00): Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στον τελικό της Euroleague έπειτα από 13 χρόνια ο Παναθηναϊκός. Στον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι από την αρχή μέχρι το τέλος και έτσι πήραν το εισιτήριο για το μεγάλο ραντεβού. Μέσα από την άμυνά της η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε τον έλεγχο και το προβάδισμα από το… τζάμπολ. Μόνο ένα μικρό «μπλακάουτ» λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έδωσε την ευκαιρία στους Τούρκους να πλησιάσουν. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός συνέχισε την πολύ καλή του άμυνα και κάνοντας επιμέρους σκορ 17-7 στην τέταρτη περίοδο, έφτασε στην άνετη νίκη με σκορ 73-57. Φυσικά και η ψυχολογία είναι στα ύψη στο «τριφύλλι». Επίσης, το θετικό για τον Εργκίν Αταμάν είναι ότι δεν έχει προβλήματα και ότι υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (Ρεάλ – Παναθηναϊκός)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ