ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μετρούν τις δυνάμεις τους στο ΣΕΦ στο πλαίσιο του τέταρτου τελικού της Basket League. Για το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα οι ερυθρόλευκοι, για το 2-2 οι πράσινοι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός έχασε το πρώτο «match ball» τίτλου έπειτα από την ήττα στον τρίτο τελικό της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι δεν εμφανίστηκαν το ίδιο διαβασμένοι όπως στα δύο πρώτα παιχνίδια και το «πλήρωσαν».

Παρόλα αυτά απόψε έχουν μια ακόμη ευκαιρία να φτάσουν στον τίτλο και μάλιστα μπροστά στο κοινό τους. Στα αγωνιστικά υπάρχει μονάχα η γνωστή απουσία του Μουσταφά Φαλ.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Έπαιξε αποφασιστικά. Εμείς δεν παίξαμε στα στάνταρ μας, τουλάχιστον σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παίξουμε με ένταση στην άμυνα γιατί φορτώθηκαν όλοι οι παίκτες μας από νωρίς με φάουλ. Δύο, τρία, τέσσερα φάουλ… Αναγκαστήκαμε και πήγαμε σε αδόκιμα σχήματα. Η ένταση στην άμυνα που έπρεπε να έχουμε δεν ήταν η κατάλληλη. Αλλά η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν αναμενόμενη. Δύσκολα θα τελείωνε αυτή η σειρά 3-0. Θα προετοιμαστούμε τώρα για τον αγώνα της Τετάρτης στο γήπεδο μας», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming:  Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στην σειρά των τελικών της Basket League καταφέρνοντας να επικρατήσει να επικρατήσει επί του Ολυμπιακού με 83-76. Κάπως έτσι το τριφύλλι μείωσε σε 2-1 στην σειρά των τελικών. Εξαιρετικοί για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν οι Ναν και Λεσόρ. Κάπως έτσι απόψε το τριφύλλι πηγαίνει στο ΣΕΦ με στόχο να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει την σειρά σε Game 5 στο ΟΑΚΑ.

«Σήμερα παίξαμε μπάσκετ. Είμαστε η καλύτερη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη και το δείξαμε σε όλη τη σεζόν. Παρακαλώ αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ. Το είπα όχι μόνο μετά το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά μετά και το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Είναι μπάσκετ, όχι NFL. Μου είπαν «έχεις δίκιο». Ο καλύτερος σκόρερ στην Ευρωλίγκα, που έχει 5-6 βολές μέσο όρο, δεν είχε βολές στα δύο πρώτα παιχνίδια. Αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ, δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα», ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου ο Εργκίν Αταμάν. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ