Ποια Ευρωλίγκα; Η ΑΕΚ!

Ποια Ευρωλίγκα; Η ΑΕΚ!

Οι προτάσεις του Δημήτρη Χρυσάνθη από το σημερινό μπασκετικό κουπόνι.

Ημέρα Ευρωλίγκας η σημερινή, καθώς αρχίζει η πρώτη διαβολοβδομάδα της σεζόν, αλλά στοιχηματικό ενδιαφέρον εγώ δεν βρίσκω. Τι να παίξω δηλαδή; Το διπλό του Παναθηναϊκού στο Μόναχο παίζεται στο 1,42, δεν αξίζει ούτε να το κοιτάξεις. Και δεν βλέπω ότι η Μπάγερν μπορεί να νικήσει. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος και πιο έμπειρος. Τα φαβορί είναι αρκετά ισχυρά και στα τέσσερα παιχνίδια και δεν βλέπω να σπάνε.

Στο Basketball Champions League, όμως, υπάρχου δυο παιχνίδια με πολύ καλή προοπτική. Με πρώτο και καλύτερο αυτό της ΑΕΚ στην Τσεχία με τη Νίμπουρκ. Η Νίμπουρκ δίνεται φαβορί, αλλά η φετινή ομάδα της είναι χειρότερη από την περσινή, που έβγαλε το λάδι της Ένωσης στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Επιπλέον, η ΑΕΚ βρήκε αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και μπήκε ξανά στις ράγες. Έχει καλή ομάδα και με το διπλό στο 2,17 την εμπιστεύομαι.

Καλός είναι κι ο άσος της Μπάνβιτ στο 1,87 στον αγώνα της με τη Λε Μαν. Παρόλο που η τουρκική ομάδα είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρυσι, εντούτοις στην έδρα της είναι πάντα δυνατή κι από την άλλη η Λε Μαν ως γαλλική ομάδα δεν είναι αξιόπιστη. Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με 4-1, αλλά στο BCL έχασε εύκολα την περασμένη εβδομάδα από τη Μούρθια. Αντίθετα η Μπάνβιτ νίκησε εντός έδρας τη Λούντβιγκσμπουργκ, που δεν τη λες και κακή.

Σε αντίθεση με τη Λε Μαν, πάντως, θα εμπιστευτώ τη Μονακό, παρότι δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά φέτος ούτε το πρωτάθλημα ούτε στο Eurocup. Όμως έχει καλό ρόστερ, καλό προπονητή, παίζει καλή άμυνα και απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ουλμ, που κοιτάζει πιο πολύ την επίθεση, αυτό μπορεί να την ωφελήσει. Η Ουλμ στη έδρα της είναι δυνατή, αλλά το Σάββατο έπαιξε παράταση με την Όλντεντμπουργκ και είναι λίγο περισσότερο καταπονημένη. Σε κάθε περίπτωση το διπλό στο 2,25 δελεάζει.

Προτάσεις:
16/10 19:00 Μπάνβιτ – Λε Μαν 1
16/10 19:30 Νίμπουρκ – ΑΕΚ 2
16/10 20:30 Ουλμ – Μονακό 2

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ