Όχι πάλι τα ίδια…

Όχι πάλι τα ίδια…

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το κουπόνι της Τετάρτης.

Kαλημέρα σας. Η Σκωτία νίκησε 3-2 το Ισραήλ, ανέβηκε κατηγορία στο Nations League, εξασφάλισε και μια θέση στα πλέι-οφ του Euro 2020, το μόνο που δεν έκανε ήταν να φέρει τα 2-3 γκολ του 1.97, χαλώντας μια κλασική συνταγή στη διοργάνωση κι ένα καλό σερί της στήλης. Κανένα παρόπονο από το Nations League, είμαστε από τους λίγους στους οποίους αρέσει η διοργάνωση και μας πήγε καλά, αφού χαρακτηρίστηκε από τα 2-3 γκολ, μεγάλη αδυναμία της στήλης.

Πάμε Βραζιλία για την αναμέτρηση Φλαμένγκο-Γκρέμιο. Η «Φλα» έχει προβάδισμα, είναι στο -5 από την κορυφή, μένουν τρεις αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη για να κρατήσει ζωντανές τις -όποιες- ελπίδες της. Έρχεται από δύο σημαντικές νίκες με 1-0, θα βρει όμως απέναντι της μια ομάδα σοβαρή και πειθαρχημένη. Το συγκρότημα του Ρενάτο Γκαούτσο έχει πάρει 10 βαθμούς στους 12 διαθέσιμους στα 3 τελευταία ματς, θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται κι είναι πολύ ζόρικος αντίπαλος.

Σκληρά και κλειστά τα παιχνίδια της, ειδικά εκτός έδρας, ανοίγουν πολύ δύσκολα, δε φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση αυτό με τη Φλαμένγκο. Δείχνει πάντως να έχει γκολ, η Γκρέμιο είχε επικρατήσει με 1-0 στην έδρα της «Φλα» πέρυσι, αλλά και στις 3 από τις 5 τελευταίες επισκέψεις της εκεί με το ίδιο σκορ. Εκτιμώντας ότι δεν θα έχουμε …πάλι τα ίδια, από πλευράς σκορ τουλάχιστον, θα ρισκάρουμε στα 2-3 γκολ του 2.00, σημειώνοντας πάντως το 2.85 που ακολουθεί το 0-1 γκολ.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ