Τρία διπλά με αξία

Τρία διπλά με αξία

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη.

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα. Μία εβδομάδα που θα κυριαρχήσει η εμβόλιμη αγωνιστική στη Σκωτία, αλλά προσωπικά θα ασχοληθώ και με τους αγώνες κυπέλλου σε Ισπανία και Τουρκία. Για αύριο κράτησα 3 επιλογές σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία.

Στα δικά μας ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται ξανά μετά από 11 ημέρες στη Λαμία επί της τοπικής ομάδας. Για το κύπελλο με πολλές αλλαγές στο βασικό τους σχήμα το «τριφύλλι» ηττήθηκε με 1-0, αλλά σήμερα τα πράγματα αναμένονται διαφορετικά. Οι απουσίες και πάλι είναι αρκετές για τους φιλοξενούμενους ωστόσο μετά την εμφάνισή τους με τη Ξάνθη θεωρώ πως πήραν ψυχολογία και η ισοφάριση στο 95’ θα τους έχει πεισμώσει περισσότερο. Εφτά αγωνιστικές δίχως νίκη οι γηπεδούχοι, που προέρχονται και αυτή από ήττα στο 93’ με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη παραμένοντας εντός της επικίνδυνης ζώνης. Περιμένω σφικτό παιχνίδι, που μάλλον θα κριθεί στο γκολ. Προβάδισμα στο διπλό αλλά πιο ασφαλές το 2 (Dnb) στο 1.85.

Πάω Τουρκία και στο παιχνίδι της Μπούρσασπορ με τη Φενέρ. Τραγικοί οι φιλοξενούμενοι φέτος, μετά την ολοκλήρωση του Α’ γύρου βρίσκονται στην προτελευταία θέση επίδοση που είναι η χειρότερη στην ιστορία τους. Με νέο τεχνικό από τα μέσα Δεκέμβρη η Φενέρ οφείλει να ξεκινήσει με το «δεξί» της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα ώστε να ξανά αποκτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση. Με μόλις ένα διπλό όμως φέτος σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να την εμπιστευτούμε και ειδικά στην έδρα της «σκληροτράχηλης» Μπούρσασπορ, η οποία σε 9 εντός της φέτος έχει ηττηθεί μόλις 2 φορές. Προκλητικό το 2.40 του διπλού, πάω εκ του ασφαλούς και το 2 (DNB) στο 1.70 αφού υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες.

Τέλος και πάλι στην 19.00 η ΑΕΚ Λάρνακας δοκιμάζεται στην έδρα της Δόξας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη, έχουν στόχο την παραμονή τους την οποία δείχνουν πως εύκολα ή δύσκολα θα την πετύχουν και φέτος. Με τους «μεγάλους» η Δόξα παρουσιάζεται συχνά αρκετά soft, ενώ σήμερα δεν θα έχει και τον πρώτο της σκόρερ Σαντίκ (12/12) που ζήτησε να πάει στην Ταραγόνα. Δίχως τους 2 βασικούς της επιθετικούς και η ΑΕΚ, που συμπλήρωσε 8 αγωνιστικές δίχως νίκη και βλέπει την 4άδα να απομακρύνεται. Με νέο τεχνικό σήμερα, τον Βάσκο Ιδιάκεθ, ο οποίος το καλοκαίρι έφυγε από την ομάδα μετά από 2 σερί χρόνια για να δοκιμαστεί στη Segunda και τη Σαραγόσα, στην οποία απολύθηκε σύντομα. Γνωρίζει την ομάδα και σήμερα μπορεί να πάρει το πολύτιμο διπλό, έστω και οριακά. Μάλιστα η ομάδα της Λάρνακας προέρχεται από εκτός έδρας νίκη μεσοβδόμαδα με αντίπαλο την Σαλαμίνα με 1-2 και μάλιστα με ανατροπή, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους «16» του κυπέλλου. Διπλό στο 2.25.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ