Με την εξαιρετική κυρία Κιλμάρνοκ

Με την εξαιρετική κυρία Κιλμάρνοκ

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού.

Με την Εϊρ να είναι μετριότατη στο εξ αναβολής παιχνίδι με την Ινβερνές, μια εμφάνιση η οποία της έφερε την ήττα με 3-2 εντός έδρας πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα και τις αμέσως επόμενες δύο ημέρες μείναμε μακριά από τη δράση με στόχο να αναδιοργανωθούμε.

Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα, εκεί όπου για την Πρέμιερ Σκωτίας η Κιλμάρνοκ υποδέχεται την Χαρτς. Συνεχίζει το αήττητο σερί της η ομάδα της Κιλμάρνοκ, η οποία πήρε το 0-0 εκτός έδρας από την Αμπερντίν και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη τριάδα, όμως έπεσε από τη δεύτερη θέση, λόγο χειρότερης συνολικής διαφοράς τερμάτων. Αήττητη για επτά παιχνίδια, μετράει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, σκοράρει με καλό ρυθμό και φυσικά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, εκεί όπου είναι καλή.

Πάμε και προς τη Χαρτς, η οποία έρχεται από τη νίκη εντός έδρας με 2-0 με αντίπαλο την Σεντ Τζόνστον, σε ένα ματς στο οποίο έκανε καλή εμφάνιση. Μόλις έξι βαθμούς η απόσταση από την 3η θέση της βαθμολογίας, όμως συνεχίζει να έχει τα κενά της συνολικά. Την ευκαιρία να μειώσει, έστω και πρόσκαιρα, τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας έχει η Κιλμάρνοκ, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με την Αμπερντίν, μοιάζει ικανή να εκμεταλλευτεί τα κενά της μετριότατης εκτός έδρας Χαρτς. Πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.45.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ