Στον αστερισμό του… 4.75!

Στον αστερισμό του… 4.75!

Οι προτάσεις του Κ. Φίλιου.

Δύο πιθανά «λάθη» στις αποδόσεις υπάρχουν στο αποψινό πρόγραμμα της Eredivisie. Και για τα δύο παιχνίδια (Γκρόνινγκεν – Φέγενορντ και Ντε Γκράαφσαπ – Ουτρέχτη) υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να κοντράρουμε τα φαβορί. Ένα από τα δύο να περάσει θα είμαστε κερδισμένοι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως όποιος δεν θέλει να ρισκάρει σε «ξερό» σημείο υπάρχουν και οι… καλύψεις

Η Γκρόνινγκεν στον πρώτο γύρο πάλευε για να κρατηθεί πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, είχε φτάσει να βρίσκεται και στην τελευταία θέση. Μετά την επανέναρξη και τη μεταγραφική της ενίσχυση δείχνει πολύ καλά στοιχεία, έχει χάσει βαθμούς μόνο από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν, εκτός έδρας (3-0-1). Η Φέγενορντ στο Ρότερνταμ είναι πανίσχυρη, όταν όμως απομακρύνεται από αυτό μπορεί να χάσει από οποιονδήποτε (2/2 ήττες το 2019 από Τσβόλε και Εξέλσιορ). Θα ρισκάρουμε.

Η Ντε Γκράαφσαπ έχει δώσει δύο ματς στο δεύτερο γύρο μπροστά στο κοινό της. Στο πρώτο επιβλήθηκε 5-1 της Φορτούνα Σίταρντ και στο άλλο 3-0 της Μπρέντα. «Καίγεται» για βαθμούς (είναι προτελευταία), ενώ επιστρέφουν 3 βασικοί και ο προπονητής που έλειψαν στο προηγούμενο λόγω ίωσης. «Μαύρα χάλια» η Ουτρέχτη το 2019, με 0-1-3 σε 4 αγώνες, ενώ εκτός έδρας έχει επίδοση 2-3-5. Θεωρούμε πως το σετ αποδόσεων έπρεπε να είναι λίγο πιο ισορροπημένο.

17/02 15:30 Γκρόνινγκεν – Φέγενορντ 1
17/02 17:45 Ντε Γκράαφσαπ – Ουτρέχτη 1

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ