Αήττητη 2/2, κερδίζει σήμερα στο 2.60

Αήττητη 2/2, κερδίζει σήμερα στο 2.60

Εμπιστοσύνη στη... φόρα της Γκινγκάμπ δείχνει Γιώργος Σιάφας από το σημερινό (23/2) στοιχηματικό κουπόνι.

Με 1/2 η χθεσινή ημέρα, με την Ρεντ Σταρ να κερδίζει την Βαλενσιέν εντός έδρας αλλά την Μπεζιέ να μην μπορεί να διατηρήσει το προβάδισμά της για να πάρει και αυτήν το τρίποντο κόντρα στην Μπερισόν, στερώντας μας ένα καλό ταμείο. Κερδισμένοι χθες, έτσι κι αλλιώς, αλλά πάντα θέλεις περισσότερα.

Για σήμερα θα κρατήσω μία επιλογή, η οποία έρχεται από Γαλλία μεριά…

Μάχη δίχως αύριο για την Γκινγκάμπ, ακόμα μία, που σήμερα αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ανζέ με μοναδικό στόχο τη νίκη. Δεν έχει ηττηθεί σε τρία φετινά ματς η ομάδα του Ζοσλάν Γκουβερνέκ (ήταν ακόμα ο Αντουάν Κομπουαρέ στον πάγκο), έχοντας πάρει διπλό στην έδρα του συνόλου του Στεφάν Μουλάν και την πρόκριση εντός έδρας στο Λιγκ Καπ μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Τελείως μοιρασμένα τα πράγματα στην Ligue 1 για το ζευγάρι, πιο θετικά εντός έδρας για τους γηπεδούχους, οπότε μπροστά μας μπορεί να έχουμε μια σπάνια νίκη της EAG η οποία υπερδιπλασιάζει. Θα μπορούσε να είναι και πιο πάνω δεδομένης της φόρμας που δείχνουν να βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι, που έχουν περίπου δύο χρόνια να κάνουν τέσσερις σερί νίκες στην Ligue 1 (τώρα έχουν τρεις). Παίζει και η ισοπαλία, αλλά θα πάω με το κίνητρο. Κυρίες και κύριοι, καλή τύχη.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ