Κόβει το ρυθμό… επίτηδες

Κόβει το ρυθμό… επίτηδες

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού.

Το Σάββατο ήταν η τελευταία μας στήλη, με την αναμέτρηση της Εϊρ να αναβάλλεται λόγω της κακοκαιρίας, η οποία δεν έχει κοπάσει πάντως στη Σκωτία. Παρόλα αυτά, σήμερα θα έχουμε εξ αναβολής αναμέτρηση την Τσάμπιονσιπ και τη Λιγκ 2, με το βλέμμα μας να στρέφεται στην πρώτη και πιο συγκεκριμένα στην μάχη της Νταντί Γιουνάιτεντ με την Ρος Κάουντι.

Η γηπεδούχος καλείται να τα παίξει όλα για όλα, μιας και ήδη η απόστασή της από την πρωτοπόρο αντίπαλό της βρίσκεται στους 11 βαθμούς. Το ότι δεν έπαιξε με αντίπαλο την Ντανφέρμλιν το Σάββατο μόνο καλό μπορεί να της κάνει σε αυτό το κομβικό ματς, εκεί όπου ο τεχνικός Ρόμπι Νιλσον θα ετοιμάσει την ομάδα του με αμυντικό πλάνο, αφού πρώτος στόχος θα είναι να μην δεχθεί γκολ και από εκεί και πέρα να κάνει ότι περισσότερο μπορεί κόντρα σε μια ισχυρή αμυντικά αντίπαλο.

Και η Ρος Κάουντι ωστόσο από τη μεριά της δεν έχει λόγο να βιαστεί στο παιχνίδι. Είναι εκείνη η οποία είναι… καβάλα στο άλογο, έχει τη διαφορά της βαθμολογίας και επίσης ακόμα και να χάσει… δεν θα χαθεί. Αλλά σε περίπτωση νίκης, θα φτάσει σε απόσταση 14 πόντων και στην ουσία θα βρίσκεται μια ανάσα από τον τίτλο και την απευθείας άνοδο. Πάντως πρόκειται για ματς, που και με βάση τον κακό καιρό, αλλά και με τα δεδομένα του, προσφέρεται για ισοπαλία στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ