Κάποιος πρέπει να σκοράρει

Κάποιος πρέπει να σκοράρει

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη από την Basket League.

Με το ελληνικό πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε σήμερα, καθώς διεξάγονται έξι αγώνες της 25ης αγωνιστικής της Basket League. Θυμίζω ότι έχω ποντάρει τον άσο του Ρεθύμνου από το προηγούμενο Σάββατο στο 1.80 και η τιμή του είναι πλέον 1.35. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά προβλήματα, καθώς μετά τους τραυματισμούς των Τζόουνς και Σχίζα, οι Χάτσερ και Γκάρετ ξεκίνησαν αποχή από τις προπονήσεις και δεν θα αγωνιστούν στον σημερινό αγώνα. Έτσι, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει στη διάθεσή του οχτώ επαγγελματίες παίκτες (Τζέφερσον, Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης, Τέπιτς, Τσόχλας, Μαργαρίτης, Ζάρας, Γκος). Οι επιλογές του στη ρακέτα είναι πειορισμένες και οι διαθέσιμοι παίκτες είναι αναγκασμένοι να μείνουν στο παρκέ για αρκετή ώρα. Έτσι, θεωρώ ότι ο Χρυσικόπουλος θα σκοράρει περισσότερους από 11.5 πόντους και θα μας δώσει το 1.87.

Ο Κολοσσός είναι με το… ενάμιση πόδι στην Α2, καθώς μπορεί να σωθεί μόνο με ακραία σενάρια. Παρ’όλα αυτά, είναι μία κανονική ομάδα με ροτέσιον 10-11 παικτών που δεν θα έρθει απλά για… τουρισμό στη Θεσσαλονίκη. Το χάντικαπ των 21.5 πόντων είναι υπερβολικό για τους Ροδίτες, οι οποίοι θα χάσουν, αλλά δύσκολα θα διασυρθούν από τον Δικέφαλο στο «Παλατάκι». Επιλέγουμε το «διπλό» στο +21.5 σε απόδοση 1.95.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ