Α’ Γαλλίας: Για την επιστροφή στις νίκες η Παρί

Α’ Γαλλίας: Για την επιστροφή στις νίκες η Παρί

Το πρωτάθλημα Γαλλίας έφτασε στην 33η αγωνιστική του και το πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει τέσσερα παιχνίδια.

Το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό είναι αυτό που ξεχωρίζει στην 33η αγωνιστική της Ligue 1. Άλλοτε ήταν ντέρμπι κορυφής, αλλά η αίγλη του δεν χάνεται. Η Παρί θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει, μετά από δύο σερί άσχημες εμφανίσεις και ήττες. Όσον αφορά τη Μονακό, δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα με τις περιπέτειες, και ψάχνει πόντους. Η δεύτερη Λιλ, δοκιμάζεται στην έδρα της Τουλούζ, και με νίκη ξεφεύγει με οκτώ βαθμούς από τη Λυών. Το συγκεκριμένο ματς είναι στις 16:00.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Ναντ υποδέχεται την Αμιάν (16:00), με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς. Άλλωστε, είναι στο +4 από τα μπαράζ παραμονής. Στα πιο ψηλά στρώματα, η Ρεμς κοντράρεται στην έδρα της με τη Σεντ Ετιέν. Την πεντάδα προσπαθούν να προλάβουν οι γηπεδούχοι και με νίκη πιάνουν τη Μαρσέιγ. Η Σεντ Ετιέν επιθυμεί να εξασφαλίσει την τέταρτη θέση και να συνεχίσει στο κυνήγι της Λυών.

Στο Betarades.gr θα διαβάσετε τα previews για κάθε παιχνίδι της Ligue 1 ξεχωριστά. Αναλυτικές πληροφορίες σας περιμένουν, όπως οι απόντες, η προϊστορία, χρήσιμα στατιστικά, οι σκέψεις των προπονητών για τις ενδεκάδες, και άλλα πολλά.

ΕΔΩ θα βρείτε τις αναλύσεις όλων των αγώνων για τη Ligue 1 από το Betarades.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ