Ουντινέζε – Ίντερ: Θα «κλειδώσουν» το Champions League οι «Νερατζούρι»;

Ουντινέζε – Ίντερ: Θα «κλειδώσουν» το Champions League οι «Νερατζούρι»;

Η Ουντινέζε υποδέχεται την Ίντερ σήμερα (04/05), στις 21:30, για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Η βαθμολογία Ιταλίας έχει κριθεί σχετικά με τον τίτλο, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με την τετράδα, και τον υποβιβασμό.

Ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά όσον αφορά και τις δύο αυτές υποθέσεις, είναι το Ουντινέζε – Ίντερ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για τη σωτηρία, οι φιλοξενούμενοι για την τετράδα, και το μεταξύ τους παιχνίδι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου τους.

Χωρίς νίκη παραμένει η Ουντινέζε από τις 7 Απριλίου, όταν είχε κερδίσει την Έμπολι με 3-2. Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία, έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ.

Έτσι, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 17η θέση της βαθμολογίας, και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με νίκη σήμερα λοιπόν, η Ουντινέζε κάνει ένα ακόμα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Γίνεται αντιληπτό, ότι θα τα δώσει όλα για το μεγάλο αποτέλεσμα, που θα την κρατήσει πιο ήρεμη στις επόμενες αγωνιστικές. Το έργο της πάντως σήμερα, μόνο εύκολο δεν είναι.

Η Ίντερ από την άλλη, είναι στην τρίτη θέση και στο +4 από την πέμπτη Ρόμα. Το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει κλειδώσει ακόμα για την Ίντερ, που έχει σοβαρευτεί πάντως στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Τα δύο τελευταία, ήταν τα εντός έδρας ντέρμπι με Ρόμα και Γιουβέντους, και έληξαν αμφότερα 1-1. Η ομάδα του Σπαλέτι, με τον Ικάρντι ξανά… μάχιμο, θα επιδιώξει να πάρει το «διπλό» που θα της δώσει μεγάλη ώθηση για την τετράδα. Να σημειωθεί, πως είχαμε Goal/Goal στα τρία τελευταία παιχνίδια της Ίντερ για τη Serie A.

Το απόλυτο preview της αναμέτρησης, είναι διαθέσιμο στο Betarades.gr. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ