Ντέρμπι – Λιντς: Κρίνονται πολλά για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ντέρμπι – Λιντς: Κρίνονται πολλά για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ!

Για τα ημιτελικά των πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ, η Ντέρμπι Κάουντι υποδέχεται σήμερα (11/05) τη Λιντς.

Ένα μεγάλο ντέρμπι περιλαμβάνει σήμερα (11/05) το πρόγραμμα της Τσάμπιονσιπ. Ο λόγος φυσικά για το Ντέρμπι – Λιντς, για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ της διοργάνωσης. Ο αγώνας είναι άκρως ενδιαφέρων και για τα προγνωστικά στοιχήματος. Να σημειωθεί, ότι είναι το πρώτο παιχνίδι. Θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της Λιντς, ενώ δεν είναι σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Το ματς θα ξεκινήσει στις 19:15, στο Pride Park.

Ένα δυνατό φινάλε πραγματοποίησε στην Τσάμπιονσιπ η Ντέρμπι, για να βρεθεί στην εξάδα και τα πλέι-οφ ανόδου. Τα «κριάρια» παρέμειναν αήττητα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, στις οποίες πέτυχαν τέσσερις νίκες. Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, επικράτησαν με 3-1 της Γουέστ Μπρομ, και πήραν το εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Ο Χάρι Γουίλσον, που είναι δανεικός από τη Λίβερπουλ, κάνει τη διαφορά φέτος στη Ντέρμπι και θα προσπαθήσει, μαζί με τους συμπαίκτες του, να την οδηγήσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα πάντως, κατεβαίνει με την ψυχολογία στα ύψη.

Η Λιντς από την άλλη, ήταν αγκαλιά με την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Ωστόσο, στα τέλη Απριλίου, ηττήθηκε διαδοχικά από Γουίγκαν και Μπρέντφορντ, και έχασε το καλό εισιτήριο. Επιπλέον, προέρχεται από ήττα, με 3-2 από την Ίπσουιτς. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να συνέλθουν. Το σημερινό ματς είναι πολύ απαιτητικό και με την πρόσφατη εικόνα της, η Λιντς δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά. Ωστόσο, έχει κερδίσει δύο φορές σε ισάριθμα ματς φέτος τη Ντέρμπι (1-4, 2-0). Είναι ποιοτική ομάδα, έχει δείξει ότι… έχει την αντίπαλό της και θα επιδιώξει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το preview του Ντέρμπι – Λιντς. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ