Λιντς – Ντέρμπι: Ποιά θα διεκδικήσει την άνοδο κόντρα στην Άστον Βίλα;

Λιντς – Ντέρμπι: Ποιά θα διεκδικήσει την άνοδο κόντρα στην Άστον Βίλα;

Στα ημιτελικά των πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ, η Λιντς υποδέχεται σήμερα (21:45) τη Ντέρμπι!

Ήρθε η ώρα για τον επαναληπτικό ημιτελικό στα πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ, ανάμεσα στη Λιντς και τη Ντέρμπι. Στο πρώτο παιχνίδι, η Λιντς κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της αντιπάλου της, με 0-1. Έτσι, έχει πάρει σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του «Γουέμπλεϊ», όπου βρίσκεται ήδη η Άστον Βίλα. Η άνοδος αποτελεί στοίχημα εδώ και χρόνια για τη Λιντς, και ευελπιστεί επιτέλους να το κερδίσει.

Οι γηπεδούχοι φαινόταν ότι θα πάρουν το εισιτήριο για την Πρέμιερ Λιγκ μέσω της κανονικής περιόδου. Ωστόσο, έριξαν κατακόρυφα την απόδοσή τους τον τελευταίο καιρό και τερμάτισαν στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μπιέλσα μετράει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, αλλά την πήρε στο πιο κρίσιμο ματς. Απέναντι στη Ντέρμπι, για τα ημιτελικά των πλέι-οφ. Να σημειωθεί, ότι η Λιντς προέρχεται από τρία Under 2.5 στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσε. Σήμερα, θα προσπαθήσει να κλειδώσει την πρόκριση στον τελικό.

Παρόλα αυτά, η Ντέρμπι Κάουντι δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ είναι ιδιαίτερα μαχητική φέτος και διαθέτει κάποιους παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως ο Χάρι Γουίλσον. Στην κανονική διάρκεια της Τσάμπιονσιπ, τα «Κριάρια» ηττήθηκαν δύο φορές από τη Λιντς, ενώ ήρθε και η τρίτη ήττα στο πρώτο ματς. Μοιάζει δύσκολο να ανατρέψει την κατάσταση η Ντέρμπι, αφού η Λιντς είναι ανώτερη, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Επίσης, οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα Under 2.5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. Περιμένουμε λοιπόν μια μεγάλη μάχη!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το preview του Λιντς – Ντέρμπι. Τελευταία νέα, απουσίες, πιθανές συνθέσεις, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, το προγνωστικό, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ