Μάλμε – Σούντσβαλ: Θα συνεχίσει με νίκες η πρωτοπόρος;

Μάλμε – Σούντσβαλ: Θα συνεχίσει με νίκες η πρωτοπόρος;

Να κερδίσει και να μείνει μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα Σουηδίας θέλει σήμερα (28/05) η Μάλμε.

 

Με ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής του σουηδικού πρωταθλήματος. Η Μάλμε υποδέχεται τη Σούντσβαλ, με τις πορείες των ομάδων να είναι αντίθετες. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 14η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Το αποψινό ματς, είναι κρίσιμο βαθμολογικά.

Η Μάλμε είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και το αποδεικνύει συνεχώς. Προέρχεται από το εμφατικό 5-0 επί της Εσκιλστούνα. Μετράει δύο συνεχόμενες νίκες και επτά στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές. Παραμένει αήττητη εδώ και εννιά ματς. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα τρία πιο πρόσφατα. Σήμερα, οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί για το ροζ φύλλο αγώνα. Έχουν καλύτερο σύνολο, παίζουν μπροστά στον κόσμο τους και είναι σε τρελή φόρμα.

Από την άλλη, σε κακό «φεγγάρι» βρίσκεται η Σούντσβαλ, και δη στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Δεν έχει πετύχει γκολ στα τρία τελευταία ματς μακριά από το «σπίτι» της. Είχε τέσσερις διαδοχικές ήττες, πριν την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) της περασμένης αγωνιστικής, με την ΑΪΚ Στοκχόλμης. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, και προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους. Η σημερινή αποστολή τους είναι εκ των πραγμάτων ιδιαίτερα απαιτητική.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Μάλμε – Σούντσβαλ. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Κλικ ΕΔΩ για την Ανάλυση και την Εκτίμηση του αγώνα Μάλμε – Σούντσβαλ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ