Ρολάν Γκαρός: Ρολάρει η Χάλεπ, θα δώσει μάχη ο Κλίζαν

Ρολάν Γκαρός: Ρολάρει η Χάλεπ, θα δώσει μάχη ο Κλίζαν

Το Ρολάν Γκαρός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ο Νίκος Καπίρης εμπιστεύεται τη Σιμόνα Χάλεπ, ενώ προσεγγίζει στοιχηματικά και την κόντρα Κλίζαν-Πούιγ

Το Ρολάν Γκαρός συνεχίζεται με τη Μαρία Σάκκαρη να περιμένει στον 2ο γύρο την Κατερίνα Σινιάκοβα. Όποια προκριθεί εξασφαλίζει 143.000 ευρώ, ενώ εκείνη που θα μείνει εκτός συνέχειας θα λάβει 87.000. Καθόλου άσχημα για… δουλειά λίγων ημερών, όμως όπως και να’ χει, στο οικονομικό επίπεδο που είναι ήδη αυτές οι παίκτριες, μεγάλη σημασία έχει και η δόξα.

Η Μαρία στοχεύει φέτος να βρεθεί για πρώτη φορά σε 4ο γύρο, κάτι που δεν έχει καταφέρει σε κανένα Γκραν Σλαμ. Οπότε στο μυαλό της είναι το αγωνιστικό κομμάτι ως προτεραιότητα. Είναι ένα ματς που θα μείνει εκτός των επιλογών μου. Αμφίρροπο, με τη Σάκκαρη να είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και η Σινιάκοβα (Νο 42) είναι υπολογίσιμη παίκτρια. Στα μεταξύ τους είναι στο 1-1, όμως για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν σε χωμάτινη επιφάνεια. Μία δυάδα προκύπτει στις επιλογές της ημέρας, από το Χάλεπ – Λινέτ και το Κλίζαν – Πούιγ.

Θεωρώ τη Χάλεπ το 1ο φαβορί για το τρόπαιο. Ήταν δυνατό τεστ αυτό με την Τομλιάνοβιτς, το πέρασε (6/2, 3/6, 6/1) και θα συνεχίσει ακόμη καλύτερα. Η Λινέτ δεν είναι παίκτρια χώματος, έχει ρεκόρ 2-6 φέτος, ενώ έχασε σετ ακόμη κι από την άσημη Πακέ (No 166). Νίκη με σύντομη εξέλιξη για τη Χάλεπ. Κλίζαν και Πούιγ είναι πολύ καλοί, αλλά ασταθείς παίκτες. Ο Πούιγ σε απόδοση υπερτιμημένου φαβορί (1.40). Πιστεύω στον Κλίζαν. Ξέρει να παλεύει, το κίνητρο είναι τεράστιο και εναντίον του Κουκούσκιν μετέτρεψε το 0-2 σε 3-2 δείχνοντας το επίπεδό του. Μίνιμουμ 4 σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ