Ραπίντ Βιέννης – Στουρμ Γκρατς: Μεγάλο ματς για την έξοδο στο Europa League!

Ραπίντ Βιέννης – Στουρμ Γκρατς: Μεγάλο ματς για την έξοδο στο Europa League!

Πρώτος τελικός σήμερα στην Αυστρία, για την έξοδο στο Europa League, ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Στουρμ Γκρατς.

Μεγάλη μέρα είναι η σημερινή (30/05) για τη Ραπίντ Βιέννης και τη Στουρμ Γκρατς. Οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν στην έδρα της πρώτης, για τα πλέι-οφ Ευρώπης. Θα υπάρξει και ρεβάνς στην έδρα της Στουρμ Γκρατς. Ο κανονισμός τους εκτός έδρας γκολ είναι σε ισχύ. Ο αγώνας μαγνητίζει και τα προγνωστικά στοίχημα εκτός από την αγωνιστική πλευρά του.

Φουριόζα από την πρόκριση επί της Μάτερσμπουργκ έρχεται στους τελικούς η Ραπίντ Βιέννης. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 2-0 τη Μάτερσμπουργκ στην έδρα τους, και τώρα θα συναντηθούν με τη Στουρμ Γκρατς. Απέναντι σε αυτήν την αντίπαλο, μετράνε 13 εντός έδρας νίκες, με έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Έχουν λοιπόν την παράδοση με το μέρος τους, σε αυτό το γήπεδο.

Απεναντίας, σε κακή αγωνιστική κατάσταση είναι η Στουρμ Γκρατς. Η ομάδα του Μάχλιτς έχει χάσει τα έξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της. Τερμάτισε πέμπτη στον όμιλο του πρωταθλητή και μετά βίας κέρδισε μια δεύτερη ευκαιρία για το Europa League. Πιο πρόσφατο ματς που έδωσε, ήταν αυτό στην έδρα της Βακ Πέλετς. Εκεί, έχασε με 2-1. Τα πράγματα σοβαρεύουν τώρα και οι φιλοξενούμενοι οφείλουν να αλλάξουν εικόνα για να διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε το απόλυτο Preview του Ραπίντ Βιέννης – Στουρμ Γκρατς. Τελευταία νέα, απουσίες, ενδιαφέροντα στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ