Ουρουγουάη – Ισημερινός: Μάχη για μια θέση στην οκτάδα!

Ουρουγουάη – Ισημερινός: Μάχη για μια θέση στην οκτάδα!

Ουρουγουάη και Ισημερινός κοντράρονται σήμερα, με φόντο τα προημιτελικά.

Η δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον! Σήμερα, υπάρχουν στο πρόγραμμα τρία παιχνίδια, με το πρώτο εξ αυτών να είναι το Ουρουγουάη – Ισημερινός, με την Ουρουγουάη να προβάλει ως το φαβορί για την πρόκριση βάσει της εικόνας της στη φάση των ομίλων.

Συγκεκριμένα, η Ουρουγουάη τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της με εννιά βαθμούς, κάνοντας το απόλυτο 3/3 κόντρα σε Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία και Ονδούρα. Σημείωσε συνολικά επτά τέρματα δείχνοντας πολλές επιθετικές αρετές, ενώ και η αμυντική λειτουργία της δεν πάει… πίσω, καθώς επέτρεψε μόλις ένα τέρμα, στη νίκη με 3-1 επί της Νορβηγίας.

Ο Ισημερινός από την πλευρά του βρισκόταν στο ίδιο γκρουπ με τις Ιταλία, Ιαπωνία και Μεξικό, επομένως είχε αρκετά δυσκολότερο έργο. Παρ’ όλα αυτά στάθηκε περίφημα, καθώς κέρδισε με 1-0 το Μεξικό, ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στην Ιαπωνία, ενώ ηττήθηκε οριακά με 0-1 από την Ιταλία, περνώντας στην επόμενη φάση ως μια από τις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων.

Αν η Ουρουγουάη παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρή και ουσιαστική όπως στα παιχνίδια των ομίλων τότε έχει σαφέστατο προβάδισμα, ωστόσο ο Ισημερινός είναι μια ιδιαιτέρως σκληροτράχηλη ομάδα, που είναι σε θέση να “σβήσει” το ματς και να το φέρει στα μέτρα του.

Κλικ ΕΔΩ για την ανάλυση και την εκτίμηση του αγώνα Ουρουγουάη U20 – Ισημερινός U20

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ