Πορτογαλία – Ελβετία: Για μια θέση στον τελικό του Nations League!

Πορτογαλία – Ελβετία: Για μια θέση στον τελικό του Nations League!

Πρώτος ημιτελικός για το UEFA Nations League, ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ελβετία.

Μετά από καιρό, το UEFA Nations League επιστρέφει στο κουπόνι πάμε στοίχημα. Ήρθε η ώρα άλλωστε για το Final-4 της διοργάνωσης. Σήμερα λοιπόν, η Πορτογαλία παίζει με την Ελβετία, στις 21:45. Το ματς είναι μονό και θα γίνει στο Dragao. Επομένως, οι Πορτογάλοι έχουν ένα πλεονέκτημα. Ο νικητής θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Ολλανδία – Αγγλία.

Η Πορτογαλία λοιπόν, συμμετείχε στη League A, και βρέθηκε στα ημιτελικά με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Κέρδισε την Ιταλία εντός έδρας και την Πολωνία εκτός. Έτσι, βγήκε πρώτη στο γκρουπ της και μάλιστα χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο CR7 επιστρέφει στις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα και σήμερα θα αγωνιστεί κανονικά. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες, που συνδυάστηκαν με Under 2.5.

Η Ελβετία από την άλλη, έπαιξε επίσης στη League A. Βρήκε απέναντί της το Βέλγιο και την Ελβετία. Σημείωσε τρεις νίκες και μία ήττα. Την παράσταση έκλεψε φυσικά το 5-2 επί του Βελγίου την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Ήταν το αποτέλεσμα που έδωσε και την πρώτη θέση στους Ελβετούς. Έχει κερδίσει τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Να σημειωθεί, πως τα δύο εξ αυτών είχαν έξι γκολ και πάνω!

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Πορτογαλία – Ελβετία. Τελευταία νέα, απουσίες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ