Σάντος – Ατλέτικο Μινέιρο: «Μάχη» για την πρόκριση στους «8»!

Σάντος – Ατλέτικο Μινέιρο: «Μάχη» για την πρόκριση στους «8»!

Για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Βραζιλίας, η Σάντος φιλοξενεί την Ατλέτικο Μινέιρο.

Η δράση στο κύπελλο Βραζιλίας συνεχίζεται αμείωτη. Τα ξημερώματα της Παρασκευής λοιπόν, η Σάντος υποδέχεται την Ατλέτικο Μινέιρο. Πρόκειται για τον επαναληπτικό του ζευγαριού. Το πρώτο παιχνίδι, είχε λήξει ισόπαλο 0-0. Συνεπώς, οι δύο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για ένα ματς που ξεχωρίζει στο κουπόνι στοιχήματος.

Η Σάντος έχει πραγματοποιήσει δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Μετά από επτά αγωνιστικές, φιγουράρει στην τρίτη θέση, δύο πόντους πίσω από την κορυφή. Προέρχεται από τη νίκη επί της Σεάρα, με 0-1. Συνολικά, μετράει πέντε συνεχόμενα No Goal! Έχει βρει αμυντική ισορροπία και αυτό είναι το βασικό της «όπλο». Στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου, απέκλεισε δύσκολα τη Βάσκο ντα Γκάμα. Την κέρδισε 2-0 εντός έδρας, και έχασε 2-1 εκτός.

Από την άλλη, η Ατλέτικο Μινέιρο έχει κάνει ακόμα πιο «εκρηκτικό» ξεκίνημα στη σεζόν. Βρίσκεται ένα βαθμό πάνω από τη Σάντος, στη Serie A. Την περασμένη αγωνιστική, συνέτριψε με 4-0 τη Μασέιο, δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα. Επίσης, μετράει τέσσερα συνεχόμενα No Goal στα παιχνίδια της. Θέλει να περάσει στα προημιτελικά και οφείλει να κάνει την υπέρβαση απόψε.

Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε, μέσα στην ημέρα, το απόλυτο Preview του Σάντος – Ατλέτικο Μινέιρο. Τελευταία νέα, απουσίες, στατιστικά, και φυσικά, η εκτίμηση, κάνουν αισθητή την παρουσία τους!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ