Ανοίγει η αυλαία στο Κόπα Αμέρικα!

Ανοίγει η αυλαία στο Κόπα Αμέρικα!

Η οικοδέσποινα Βραζιλία υποδέχεται την Βολιβία στον εναρκτήριο αγώνα της διοργάνωσης.

Στο Μορουμπί του Σάο Πάολο θα λάβει χώρα η πρεμιέρα του φετινού Κόπα Αμέρικα 2019, με το μεγάλο φαβορί Βραζιλία να αντιμετωπίζει την αδύναμη Βολιβία. Τον όμιλο συμπληρώνουν η Βενεζουέλα και το Περού.

Η Βραζιλία προέρχεται από την απογοητευτική πορεία στο παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου αποκλείστηκε στα προημιτελικά από το Βέλγιο και δεν θα έχει στις τάξεις τον Νεϊμάρ, ο οποίος τραυματίστηκε στην προετοιμασία της εθνικής. Στα πιο πρόσφατα φιλικά της η Βραζιλία επικράτησε του Κατάρ με 2-0 και συνέτριψε την Ονδούρα με 7-0.

Από την πλευρά της, η Βολιβία μπαίνει στο θεσμό με μικρές φιλοδοξίες και είναι το αουτσάιντερ του ομίλου. Κανείς από το ρόστερ των Βολιβιανών δεν αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή ομάδα, στοιχείο που φανερώνει το αδύναμο της ομάδας. Στο πιο πρόσφατο φιλικό ηττήθηκαν με 2-0 από τη Γαλλία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Αργεντινός Νέστορ Πιτάνα, που σφύριξε και τον πρόσφατο τελικό του Μουντιάλ.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Βραζιλία – Βολιβία με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ