Μάχη για την πρωτιά στον όμιλο

Μάχη για την πρωτιά στον όμιλο

Νιγηρία και Γουινέα ανοίγουν την αυλαία της 2ης αγωνιστικής.

Στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας σήμερα στις 17:30 διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα στη Νιγηρία και τη Γουινέα για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Οι Νιγηριανοί στην πρεμιέρα  επικράτησαν δύσκολα του Μπουρουντί με 1-0 χάρη σε τέρμα του Ιγκάλο στο 77’, το οποίο προήλθε από μαγική η ασίστ του Άινα με τακουνάκι! Ρίσκαρε ο προπονητής Ρορ ξεκινώντας από τον πάγκο τους Ιγκάλο και Μούσα, ανέβηκε η ομάδα του όταν τους πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο β’ ημίχρονο και είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Εμφάνισαν όμως και αμυντικά κενά οι Νιγηριανοί.

Συναρπαστική η πρώτη αναμέτρηση της Γουινέας στη διοργάνωση. Ήρθε ισόπαλη 2-2 απέναντι στην Μαδαγασκάρη και “έμπλεξε” στην υπόθεση πρόκρισης. Πολύ καλύτερη στο 1ο ημίχρονο, με κατοχή μπάλας και μπόλικες ευκαιρίες, προηγήθηκε με τον Σόρι Καμπά στο 34ο λεπτό. Μπήκε νωχελική όμως στο 2ο ημίχρονο και το πλήρωσε δεχόμενη δύο γκολ στο 49’ και στο 55’ από τους νησιώτες, που δεν έμοιαζαν απειλητικοί μέχρι τότε! Αντέδρασε με γκολ-πέναλτι του Καμανό στο 66’, το οποίο κέρδισε ο αρχηγός Τραορέ. Πίεσε μέχρι το τέλος με πρωταγωνιστές τους Τραορέ και Κειτά, έχασε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Νιγηρία – Γουινέα με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, πιθανές ενδεκάδες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ