Φορτσάρει η «Σελεσάο»!

Φορτσάρει η «Σελεσάο»!

Βρήκε ρυθμό η Βραζιλία και είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί απέναντι στην Παραγουάη.

Στην Αρένα ντο Γκρέμιο του Πόρτο Αλέγκρε ξεκινά απόψε τα ξημερώματα (03:30 ώρα Ελλάδος) η προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα με τον αγώνα ανάμεσα στην οικόδεσποινα Βραζιλία και την Παραγουάη.

Οι Βραζιλιάνοι “ξεμπούκωσαν” στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου διαλύοντας με 5-0 το Περού και προκρίθηκαν ως 1οι από τον 1ο όμιλο, δίχως μάλιστα να δεχθούν γκολ! Μετά το 3-0 επί της αδύναμης Βολιβίας στην πρεμιέρα και το 0-0 απέναντι στη Βενεζουέλα, υπήρχε αμφισβήτηση για το συγκρότημα του Τίτε, όμως η πειστική εμφάνιση απέναντι στους Περουβιανούς, έδιωξε τα σύννεφα.

Μόλις στο 12ο λεπτό ο Κασεμίρο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά εξ’ επαφής, μετά από επεισοδιακή φάση από κόρνερ και 7 λεπτά αργότερα ο Φιρμίνο εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Γκαγιέσε για να κάνει το 2-0. Ο Έβερτον με πολύ όμορφη προσπάθεια από αριστερά έκανε το 3-0 πριν το ημίχρονο και το β’ μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους Ντάνι Άλβες και Γουίλιαν να κλείνουν το χορό των γκολ.

Η Παραγουάη προκρίθηκε στα προημιτελικά “από σπόντα”. Έχοντας συγκεντρώσει 2 βαθμούς τερμάτισε 3η στον 2ο όμιλο και πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τα νοκ άουτ χάρη στην ισοπαλία που κατάφεραν να φέρουν Ισημερινός και Ιαπωνία στον 3ο όμιλο μία μέρα αργότερα. Υπερτερούσε των ασιατών λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων και πέρασε ως η δεύτερη καλύτερη τρίτη ομάδα. Στον όμιλο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με δύο ισοπαλίες (2-2 απέναντι στο Κατάρ και 1-1 απέναντι στην Αργεντινή) και την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε από την βαθμολογικά αδιάφορη Κολομβία με 1-0.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Βραζιλία – Παραγουάη με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ