Κόπα Αμέρικα: Για μια θέση στον τελικό!

Κόπα Αμέρικα: Για μια θέση στον τελικό!

Χιλή εναντίον Περού στον δεύτερο ημιτελικό του Κόπα Αμέρικα.

Στις 03:30 τα ξημερώματα, στην Αρένα ντο Γκρέμιο του Πόρτο Αλέγκρε, διεξάγεται ο 2ος ημιτελικός του φετινού Κόπα Αμέρικα ανάμεσα στη Χιλή και το Περού.

Η Χιλή τερμάτισε δεύτερη στον 3ο όμιλο με 6 βαθμούς. Στην πρεμιέρα διέλυσε την Ιαπωνία με σκορ 4-0 και τη δεύτερη αγωνιστική επικράτησε δύσκολα του Ισημερινού με 2-1. Σε αμφότερα παιχνίδια σκόραρε ο αρχηγός της ομάδας Αλέξις Σάντσες. Στο φινάλε του ομίλου ηττήθηκε από την Ουρουγουάη με 1-0 χάρη σε πανέμορφη κεφαλιά του Καβάνι στο 84’ κι ενώ δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο ματς ο Βιδάλ. Στα προημιτελικά βρήκε μπροστά της την Κολομβία, που έκανε το 3/3 στον δεύτερο όμιλο. Η Χιλή ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ήταν πιο απειλητική και της ακυρώθηκαν (ορθώς) δύο γκολ μέσω VAR. Επικράτησε στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4 (δεν υπάρχει παράταση στα προημιτελικά) με τους παίκτες της να έχουν αποδείξει (χρόνια τώρα) πόσο ψύχραιμοι είναι.

Το Περού τερμάτισε τρίτο στον 1ο όμιλο με μία ισοπαλία (0-0 με Βενεζουέλα), μία νίκη (3-1 τη Βολιβία) και μία ήττα (5-0 από τη Βραζιλία). Στα προημιτελικά αντιμετώπισε την Ουρουγουάη, την οποία απέκλεισε με τον ίδιο τρόπο, όπως η Χιλή, μόνο που το Περού στάθηκε πολύ τυχερό στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Σε παθητικό ρόλο σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, είδε τη “σελέστε” να αστοχεί σε ευκαιρίες και να της ακυρώνονται δύο γκολ για… χιλιοστά! Άπαντες ψύχραιμοι στη διαδικασία των πέναλτι, επικράτησε 5-4 με μοιραίο τον Λουίς Σουάρες.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview του αγώνα Χιλή – Περού με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ