Κόντρα «πρασίνων» στο Champions League!

Κόντρα «πρασίνων» στο Champions League!

Πρωταθλητές Ουγγαρίας και Βουλγαρίας μάχονται για την πρόκριση

Στις 21:00, στην Groupama Arena της Βουδαπέστης, η Φερεντσβάρος υποδέχεται τη Λουντογκόρετς για το πρώτο παιχνίδι του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League.

Η Φερεντσβάρος είναι η πολυνίκης στη χώρα της Ουγγαρίας και την περασμένη σεζόν κατέκτησε το 30ο πρωτάθλημα της ένδοξης ιστορίας της! Απωθημένο του συλλόγου να συμμετάσχει σε ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης καθώς δεν το έχει καταφέρει ποτέ. Μοιάζει να είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση καθώς επικράτησε με σχετική άνεση στα 7 από τα 8 φιλικά προετοιμασίας που έδωσε. Απόψε το γήπεδο αναμένεται αφιλόξενο για τους αντιπάλους της.

Απόλυτο αφεντικό του βουλγαρικού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια η Λουντογκόρετς, κατέκτησε την περασμένη σεζόν το 8ο συνεχόμενο τρόπαιο! Στο πρόσφατο παρελθόν έχει δώσει το παρών στου ομίλους του Champions League, όμως πέρσι απέτυχε να προκριθεί από τον 2ο Προκριματικό, όπου και συμμετείχε απευθείας.

Αποκλείστηκε από τη γνώριμη στις ελληνικές ομάδες Βίντι με συνολικό σκορ 0-1. Την προηγούμενη Τετάρτη επικράτησε της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ για το Σούπερ Καπ Βουλγαρίας με 2-0, ενώ το Σάββατο αγωνίζεται για το πρωτάθλημα. Στο Σούπερ Καπ επικράτησε με ένα γκολ στο ξεκίνημα (3ο λεπτό) από τον Τσιμπότα και ένα στο φινάλε (93’) του αγώνα από τον Λουκόκι.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την Φερεντσβάρος – Λουντογκόρετς με όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ