Σκανδιναβική μάχη στο Europa League!

Σκανδιναβική μάχη στο Europa League!

Νορβηγοί εναντίον Ισλανδών στα προκριματικά του Europa

Στις 20:00, στο Στάδιο Άκερ, η Μόλντε υποδέχεται την ΚΡ Ρέικιαβικ για τον 1ο Προκριματικό Γύρο του Europa League.

Οι Νορβηγοί της Μόλντε πήραν το εισιτήριο για το Europa τερματίζοντας δεύτεροι στην περσινή σεζόν, πέντε πόντους πίσω από την Ρόζενμποργκ. Φέτος όμως η Μόλντε έχει το πάνω χέρι στο πρωτάθλημα, αφού μετά από 15 αγώνες βρίσκεται στην κορυφή με 30 βαθμούς, στο +4 από τους διώκτες της και στο +9 από την Ρόζενμποργκ.

Προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες για το νορβηγικό πρωτάθλημα. Στραβοπάτησε εντός έδρας με την Μπραν (1-1) και πέντε μέρες αργότερα απέτυχε να πάρει μεγάλο διπλό στην έδρας της 3ης Οντ, αφού στο β’ ημίχρονο ισοφαρίστηκε σε 2-2 από 0-2.

Στην πρώτη θέση του εθνικού της πρωταθλήματος βρίσκεται και η ΚΡ Ρέικιαβικ, που είναι αποφασισμένη να κατακτήσει τον τίτλο, μετά την 4η θέση της περσινής σεζόν. Φέτος, μετά από 12 αγωνιστικές στην Ισλανδία βρίσκεται στην 1η θέση με 29 πόντους και στο +7 από τη 2η Μπρέινταμπλικ. Μετρά μόνο νίκες από τις 16 Μάη. Έχει πετύχει το 10/10 σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μοιάζει έτοιμη να κάνει την υπέρβαση και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την Μόλντε – ΚΡ Ρέικιαβικ και δείτε τα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ