Combo δύο κατηγοριών για το 2.37

Combo δύο κατηγοριών για το 2.37

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή για το σημερινό κουπόνι.

Τα κέρδη ήρθαν από την Ιταλία και την περασμένη Κυριακή και έχοντας μπροστά μας φουλ αγωνιστική δράση μεσοβδόμαδα σε Serie A και Serie B, περιμένω νέες επιτυχίες.

Δεν μπορώ να ξέρω τι θα παρουσιάσει αργότερα ο Σάρι αλλά στην παρούσα φάση η Γιουβέντους δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και το γεγονός ότι έρχονται νίκες, όπως η πρόσφατη επί της Βερόνα στο Αλιάνζ Στάντιουμ, έχει να κάνει με πολλούς λόγους που δεν αφορούν την αγωνιστική κατάστασή της. Ένας από αυτούς είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που χάρη στην προσωπικότητά του και τις απίστευτες ικανότητές του μπορεί και παίρνει κάθε παιχνίδια μόνος του. Απόψε ο CR7 θα απουσιάσει για προληπτικούς κυρίως λόγους και η αποστολή στο Μάριο Ριγκαμόντι φαντάζει δύσκολη.

Η Μπρέσια είχε αποδείξει και πέρυσι ότι διαθέτει σοβαρό και καλοδουλεμένο σύνολο και το πιστοποιεί φέτος και στην Serie A. Τα διπλά επί των Κάλιαρι και Ουντινέζε στέλνουν το μήνυμα πως ήρθε για να μείνει και μάλιστα οι νίκες θα ήταν πιθανότατα τρεις αν δεν είχε κάνει την ανοησία ο Ντεσένα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπολόνια. Ο Ιταλός μέσος επιστρέφει σήμερα στην αποστολή και μαζί και ο Μπαλοτέλι! Ο ιδιόρρυθμος επιθετικός εξέτισε ποινή 4 αγωνιστικών και καλείται να αποδείξει πως μπορεί να δημιουργήσει ένα άκρως επικίνδυνο επιθετικό δίδυμο μαζί με τον Ντοναρούμα, ο οποίος με τις εμφανίσεις του ετοιμάζει την επόμενη μεταγραφή του.

Ο Μπαλοτέλι βέβαια μπορεί να μην ξεκινήσει βασικός αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ομάδα του Κορίνι θα κάνει το δικό της παιχνίδι κόντρα σε μία Γιουβέντους που δεν πείθει έως τώρα. Όπως έγραψα βέβαια και παραπάνω η Μεγάλη Κυρία έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει ακόμα και χωρίς να εντυπωσιάζει αλλά σίγουρα έχει αδυναμίες στο παιχνίδι της και στην άμυνα συγκεκριμένα που μπορούν να εκμεταλλευθούν οι γηπεδούχοι. Εκτιμώ ότι ένα γκολ θα το βρουν.

Στην Serie B έχω κρατήσει δύο σημεία. Το πρώτο αφορά διπλή ευκαιρία στον αγώνα Άσκολι – Σπέτσια. Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν και ειδικότερα μπροστά στο κοινό τους μετρούν ήδη τέσσερις νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν αξιόλογο ρόστερ αλλά ακόμα δείχνουν να υστερούν σε λεπτομέρειες που κρίνουν τους αγώνες. Η ισοπαλία φαντάζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα μπορούσε να πάρει η Σπέτσια.

Στην δεύτερη περίπτωση θα στηρίξω ακόμα πιο καθαρά την γηπεδούχο ομάδα. Στην Κροτόνε έχω και μία προσωπική συμπάθεια αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που επιλέγω τον άσο. Η ομάδα του Στρόπα είχε ένα δύσκολο πρόγραμμα έως τώρα και η συγκομιδή των 5 βαθμών στις 4 πρώτες αγωνιστικές είναι οκ, αρκεί απόψε να γίνουν 8. Διότι στο Έτσιο Σίντα φιλοξενεί απόψε την νεοφώτιστη Γιούβε Στάμπια που παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες στο να επιβάλλει την επιθετική φιλοσοφία της στην Serie B και μόλις πριν από τρεις ημέρες δέχθηκε 5 γκολ από την Άσκολι ως γηπεδούχος! Ο Μάξι Λόπεζ νιώθει πλέον δυνατός ώστε να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, ο Νουάνκουο είναι σε καλή κατάσταση και ο άσος πληρώνει.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ