Στο 1.95 το ολλανδικό σερί

Στο 1.95 το ολλανδικό σερί

Οι προτάσεις του Λ. Λυριτζή από το Euro 2020.

Το γκολ του Λημνιού χάρισε μία νίκη γοήτρου στην Εθνική μας, η οποία δείχνει ότι βρίσκεται και πάλι στον σωστό δρόμο, και ένα ακόμα ταμείο στην στήλη σε επίπεδο προκριματικής φάσης EURO 2020.

Έχοντας πάρει 12 βαθμούς στις αναμετρήσεις με τις Εσθονία και Λευκορωσία, η Βόρεια Ιρλανδία έγινε η «ενοχλητική» ομάδα του 3ου ομίλου για τα φαβορί Ολλανδία και Γερμανία. Ταυτόχρονα βέβαια αποδείχθηκε πως το αντι-ποδόσφαιρο, διότι μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί, που επιλέγει ως τακτική δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικό κόντρα σε ισχυρούς αντιπάλους. Έτσι ηττήθηκε 0-2 εντός έδρας από την Γερμανία και 1-3 εκτός έδρας από την Ολλανδία και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα για να προκριθεί…

Ένα θαύμα που απαιτεί νίκη απόψε στο Μπέλφαστ κόντρα στην Ολλανδία και πιθανότατα μία ακόμα την ερχόμενη Τρίτη στην Φρανκφούρτη με αντίπαλο την Γερμανία. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, όσο κι αν τα μάτια μας έχουν δει τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Θα έχουν πάντως μία δεύτερη ευκαιρία μέσω των play offs χάρη στην καλή πορεία τους στο Nations League, οπότε θα αγωνιστούν με λιγότερο άγχος απόψε.

Η Ολλανδία ταξίδεψε στο Μπέλφαστ για την νίκη που θα της χαρίσει ουσιαστικά και την πρώτη θέση στον όμιλο, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Εσθονία και υπερτερεί σε ισοβαθμία με τους Γερμανούς. Σε αυτήν την προκριματική φάση είδαμε ξανά τους οράνιε, όπως μας αρέσει να τους βλέπουμε. Επιθετική τακτική, ποδόσφαιρου υψηλού ρυθμού και πλούσιο θέαμα. Κάπως έτσι η Ολλανδία πανηγύρισε ήδη 5 νίκες και ηττήθηκε μόνο από την Γερμανία εντός έδρας. Στα 5 από τα 6 παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το Over 3.5! Μόνο στον πρόσφατο αγώνα στην Λευκορωσία έμεινε…στο Over 2.5!

Στην ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν αρκεί και η ισοπαλία απόψε για την πρόκριση αλλά δεν έχει μάθει να παίζει για το Χ και οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν λίγο παραπάνω, ώστε να διεκδικήσουν την νίκη. Σε αξιόλογη απόδοση το ενδεχόμενο να υπάρξει συνέχεια στο σερί των Over για τους φιλοξενούμενους.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ