Τρεις φορές σε 10 μέρες

Τρεις φορές σε 10 μέρες

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη.

Γέοβιλ-Ντόβερ 0-1 χθες, αναφέραμε τις έξι.. παγίδες που αφορούσαν τις 6 στάνταρ απουσίες της Ντόβερ, αλλά και το πόσο επικίνδυνη είναι εκτός έδρας η Ντόβερ.

Παρόλα αυτά, πιστέψαμε στον άσο του 2.05, η Ντόβερ είχε 7 (!) απουσίες, όχι 6, μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ με τη Γέοβιλ να χάνει μεγάλη ευκαιρία, πήρε όμως στο τέλος μια πανάξια νίκη σκοράροντας στο 62’. Αφού καταφέραμε να πέσουμε στις παγίδες παρότι… τις είδαμε, πάμε σήμερα στην αναμέτρηση Τρανμίρ-Γουίκομ για τη Λιγκ 1.

Οι δύο ομάδες έφεραν 2-2 στο κύπελλο Αγγλίας, η πρόκριση θα κριθεί σε επαναληπτικό, η σημερινή τους αναμέτρηση σημαίνει ότι θα συναντηθούν τρεις φορές σε 10 μέρες. Στη 2η θέση της βαθμολογίας η Γουίκομ διεκδικεί την απευθείας άνοδο κι είναι το φαβορί απέναντι στην Τρανμίρ που παλεύει να μείνει πάνω από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι Ρόβερς όμως έχουν δυνατή έδρα, παρότι φέτος δεν την έχουν αξιοποιήσει τόσο πολύ. Το παιχνίδι δείχνει κλειστό, καμία σχέση με αυτό του κυπέλλου, και δείχνει αρκετά αμφίρροπο. Η Γουίκομ δεν σκοράρει πολύ εκτός έδρας, μετρά μόλις 6 γκολ σε 7 ταξίδια, η Τρανμίρ μπορεί αν μη τι άλλο να αποφύγει την ήττα. Απαραίτητη η ασφάλεια του 1 DNB με την απόδοση στο 2.15.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ