Η ανάγκη για βαθμούς φέρνει γκολ

Η ανάγκη για βαθμούς φέρνει γκολ

Οι προτάσεις του Α. Κόκκινου από το σημερινό κουπόνι.

Αμέρικα και Μοντερέι πήγαν το ματς όπως το περιμέναμε και επιβεβαίωσαν τo G/G & over 2.5, με το 2-1 στην κανονική διάρκεια. Έτσι συνεχίστηκε το θετικό σερί. Σήμερα το πρόγραμμα είναι κάτι περισσότερο από «φτωχό», αλλά μπορεί να προκύψει επιλογή.

Στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Τσάμπιονσιπ, η Ντέρμπι υποδέχεται την Τσάρλτον, σε ένα ματς που αμφότερες θέλουν το τρίποντο για να απομακρυνθούν από τα… κόκκινα της βαθμολογίας. Μόλις ένας ο βαθμός που τις χωρίζει, αλλά οι γηπεδούχοι δίνονται ξεκάθαρο φαβορί, διότι μπροστά στο κοινό τους τα πάνε πολύ καλά, εν αντιθέσει με την Τσάρλτον, που όταν απομακρύνεται από την έδρα της, χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι παίζουν πολύ ανοιχτά και τα παιχνίδια τους συνήθως έχουν γκολ. Η Ντέρμπι υιοθετεί ένα πιο συντηρητικό στυλ παιχνιδιού και δεν ανοίγει τα ματς.

Η αναγκαιότητα που έχουν αμφότερες για βαθμούς και το γεγονός οτι η Τσάρλτον δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της, μπορεί να το κάνει και σε αυτό. Το G/G στο 1.80 θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ