Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη: Με φόντο το Champions League

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη: Με φόντο το Champions League

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη: Το ντέρμπι στο «Wanda Metropolitano» ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη ξεχωρίζει στην 27η αγωνιστική της Primera Division.

Primera Division, Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη (17:00): Λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι στο «Anfiled», η Ατλέτικο Μαδρίτης καλείται να κάνει τη δουλειά της σε άλλο ένα απαιτητικό παιχνίδι και να ξαναβάλει τον εαυτό της σε καλή θέση για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου. Απέναντί της έχει την αξιόλογη Σεβίλλη που παλεύει για τον ίδιο στόχο. Τα προγνωστικά στοιχήματος θεωρούν φαβορί την ομάδα του Σιμεόνε. Τις διπλάσιες νίκες έχει η Ατλέτικο, 12 εναντίον 6, ενώ 8 ματς έχουν κολλήσει στο «Χ». Το περσινό παιχνίδι έμεινε στο 1-1, όπως και εκείνο του πρώτου γύρου. Συνολικά τα τρία τελευταία τους ματς έχουν μείνει στο 1-1.

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας στο Youtube κάτι καλό ήρθε, εσύ θα το χάσεις;

Δύο μεγάλα παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών δίνει η Ατλέτικο Μαδρίτης. Βρίσκεται στην 5η θέση με 44 βαθμούς και διεκδικεί την είσοδο στην 4άδα, έχοντας από πάνω της τη Χετάφε των 45 βαθμών και τη Σεβίλλη των 46. Έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες σε τέσσερις αγώνες, ενώ μετά το ντέρμπι, πηγαίνει στην Αγγλία για τον δεύτερο αγώνα με τη Λίβερπουλ, όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το υπέρ της 1-0 του πρώτου. Εντός έδρας έχει 8-4-1 με 18-7 γκολ. Στο στοίχημα η νίκη της προσφέρεται ελάχιστα κάτω από το διπλασιασμό.

 

Η Σεβίλλη παλεύει κι εκείνη για τον ίδιο στόχο. Θέλει να μείνει στην 4άδα και αναζητά ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Metropolitano». Εκτός έδρας έχει 7-2-4 και 18-14 γκολ και προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, η μία εκ των οποίων με αντίπαλο τη Χετάφε εκτός έδρας με 3-0. Φυσικά, έχει κι εκείνη ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Παίζει με τη Ρόμα για τους «16» του Europa League και ενδιάμεσα των δύο αγώνων με τους Ιταλούς, έχει το τοπικό ντέρμπι με τη Μπέτις.

Primera Division, Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη (17:00)Πάμε στοίχημα με μία επιλογή. Μία και καλή. Πάμε με το συνδυασμό 1Χ Διπλή ευκαιρία και Over 1,5 γκολ, στο 1,80 (stoiximan).

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ