Φερρόβια-Σαμπιζάνγκα: Λίγα γκολ και όλα καλά

Φερρόβια-Σαμπιζάνγκα: Λίγα γκολ και όλα καλά

«Ταξίδι» στην Ανγκόλα για το πρωτάθλημα της χώρας και ο Δημήτρης Μαργωμένος προτείνει…

Φερρόβια-Σαμπιζάνγκα (16:00): Έχουν πρωτάθλημα στην Ανγκόλα, δεν έχουν σταματήσει τα ματς με τον κορονοϊό να δημιουργεί προβλήματα σε όλο τον κόσμο, όχι όμως, όπως φαίνεται και εκεί.

Έτσι οι αγώνες γίνονται κανονικά και εμείς συνεχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με πρωτάθλημα Ανγκόλας.

Έχουμε το ματς Φερρόβια-Σαμπιζάνγκα στο οποίο δεν βλέπουμε πολλά γκολ. Δύο ομάδες που θέλουν βαθμούς για να μείνουν μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Επίσης μεταξύ τους χωρίζουν δύο βαθμοί.

Φερρόβια-Σαμπιζάνγκα (16:00): Για αυτό πάμε στοίχημα με under 1,5 γκολ το οποίο βρίσκουμε στο 2,5 στη Stoiximan. Επίσης επειδή ακριβώς δεν βλέπουμε να ξεχωρίζει καμία ομάδα στον αγώνα, θα στηρίξουμε και το Χ ημίχρονο της αναμέτρησης στο 1,93.

Σάντα Ρίτα-Γουίλιετ (16:00): Συνεχίζουμε στο στοίχημα με Ανγκόλα και τον αγώνα Σάντα Ρίτα-Γουίλιετ. Οι γηπεδούχοι είναι σε κακή κατάσταση. Αγνοούν τη νίκη εδώ και έξι αγώνες. Στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις μετρούν 5 ήττες και μόλις 1 ισοπαλία! Και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Επίσης σε αυτούς τους έξι αγώνες έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις 2 γκολ! Αντιθέτως η Γουίλιετ από την πλευρά της εδώ και έξι αγώνες μετράει 3 νίκες, 3 ήττες. Είναι σίγουρα σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Προτείνουμε, λοιπόν, στον αγώνα αυτόν το «διπλό» της αναμέτρησης. Κάτι το οποίο βρίσκουμε σε πολύ καλή απόδοση και συγκεκριμένα 3,15!

Επίσης υπάρχει και το no goal στο ματς το οποίο δίνουν στο 1,80 και είναι ένα καλό ποντάρισμα και αυτό…

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ