Σαγκαντάμ-FK Μίροου: Ταξιδεύουμε στο Τουρκμενιστάν για δυάδα

Σαγκαντάμ-FK Μίροου: Ταξιδεύουμε στο Τουρκμενιστάν για δυάδα

Ο Δημήτρης Μαργωμένος ασχολείται με το πρωτάθλημα του Τουρκμενιστάν και προτείνει…

Σαγκαντάμ-FK Μίροου (15:30): Έχουμε αγωνιστική δράση στο Τουρκμενιστάν και με αυτό το πρωτάθλημα θα ασχοληθούμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Δύο αναμετρήσεις έχει η σημερινή ημέρα και με αυτές θα ασχοληθούμε στο κείμενο αυτό. Αρχικά έχουμε ματς ουραγών. Οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας Σαγκαντάμ-FK Μίροου είναι αντιμέτωπες σήμερα.

Δύο ομάδες οι οποίες δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Το δείχνουν τόσο τα στατιστικά τους όσο και η βαθμολογική συγκομιδή που έχουν. Από τη μία η Σαγκαντάμ έχει σε 4 ματς 2 βαθμούς και η FK Μίροου επίσης σε 4 παιχνίδια έχει 3 βαθμούς.

Σαγκαντάμ-FK Μίροου (15:30): Όπως καταλαβαίνει κανείς η αναμέτρηση αυτή δεν είναι και τόσο εύκολη για στοίχημα. Δεν πάμε σε σημείο τελικό, αλλά πάμε στοίχημα με το ημίχρονο του αγώνα.

Στηρίζουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο κάτι το οποίο βρίσκουμε στη Stoiximan στο 2,15.

Επίσης αν δει κανείς τα στατιστικά των ομάδων θα καταλάβει γιατί στηρίζουμε και το under 2,5 γκολ στο 1,65. Οι γηπεδούχοι σε 4 ματς έχουν έχουν συντελεστή στα γκολ 1-4 και η FK Μίροου 1-6…

Ασγκαμπάτ-Μπάλκαν (15:15): Συνεχίζουμε με τη δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας. Η δεύτερη Ασγκαμπάτ αντιμετωπίσει την 6η Μπάλκαν.

Θα στηριχτούμε στη δυναμική της Ασγκαμπάτ και θα ποντάρουμε στο 1/1 ημίχρονο-τελικό στον αγώνα. Δίνει καλή απόδοση και συγκεκριμένα 2,45 και θα το προτιμήσουμε στο δελτίο μας.

Ασγκαμπάτ-Μπάλκαν (15:15): Πάμε και στη δεύτερη επιλογή μας στον συγκεκριμένο αγώνα. Είπαμε στηρίζουμε τη νίκη των γηπεδούχων, όπως και το over 1,5 γκολ της Ασγκαμπάτ, το οποίο υπάρχει στο 1,90.

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ