Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ-Ντιναμό Μπρεστ: Η αγαπημένη μας χώρα έχει και Κύπελλο!

Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ-Ντιναμό Μπρεστ: Η αγαπημένη μας χώρα έχει και Κύπελλο!

Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ-Ντιναμό Μπρεστ (18:00): Κύπελλο Λευκορωσίας και ο Δημήτρης Μαργωμένος προτείνει…

Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ-Ντιναμό Μπρεστ (18:00): Όπως και να το κάνουμε το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας είναι πλέον από τ’ αγαπημένα μας! Είναι μία διοργάνωση την οποία αναγκαστικά λόγω κορονοϊού τη μάθαμε.

Είναι η πρώτη διοργάνωση που άρχισε να παίζει μπάλα. Άρχισε από την πρώτη του αγωνιστική το πρωτάθλημα αυτό και σιγά-σιγά μάθαμε και τις ομάδες για να παίζουμε στοίχημα.

Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ-Ντιναμό Μπρεστ (18:00): Τώρα η αγαπημένη μας, πλέον, χώρα για την μπάλα παίζει Κύπελλο! Οπότε για σήμερα πάμε στοίχημα με Κύπελλο Λευκορωσίας.

Έχουμε δύο ομάδες οι οποίες στο πρωτάθλημα δεν έχουν ξεκινήσει και τόσο δυνατά. Αλλά το Κύπελλο είναι μία διαφορετική διοργάνωση. Στο πρώτο ματς της διοργάνωσης η Ντιναμό Μπρεστ είχε νικήσει στο γήπεδό της με 2-0. Κάτι που σημαίνει ότι έχει το προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ-Ντιναμό Μπρεστ (18:00): Από την άλλη όμως οι δύο ομάδες ήταν αντιμέτωπες την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το περασμένο Σάββατο η Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ νίκησε μέσα στην έδρα της Ντιναμό Μπρεστ με 2-0!

Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα δυνατό ματς. Γιατί μιλάμε για δύο ισοδύναμες ομάδες και παράλληλα οι γηπεδούχοι καλούνται να αντιμετωπίσουν το εις βάρος τους 2-0 του πρώτου αγώνα.

Στα σημεία του ματς η Stoiximan δίνει καλές αποδόσεις. Αποφεύγουμε όμως στα προγνωστικά στοιχήματος σημείο στον αγώνα αυτόν γιατί είπαμε είναι ισοδύναμες ομάδες.

Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ-Ντιναμό Μπρεστ (18:00): Εξίσου καλή απόδοση δίνει και το 2-3 γκολ στον αγώνα. Συγκεκριμένα το βρίσκουμε στο 1,95 και θεωρούμε ότι είναι ένα καλό ποντάρισμα.

Επίσης έχουμε και fun bet για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η πρόκριση της Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ δίνει 6,10 απόδοση και η πρόκριση της Σαχτιόρ στην παράταση 21…

21+ | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Ρυθμιστής: UKGC | Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Πηγή: stoiximaview.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ